• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.03.2015

15:52

FILM KOJI OBOŽAVAMO Glumci "Zgodne žene" na okupu 25 godina kasnije!

Kultura

FILM KOJI OBOŽAVAMO Glumci "Zgodne žene" na okupu 25 godina kasnije!

Podeli vest

Glumačka ekipa filma "Zgodna žena" okupila se povodom 25-godišnjice od prvog prikazivanja romatične komedije koja je proslavila Džuliju Robrets

Slavna glumica, Ričard Gir, Hektor Elizondo, Džejson Aleksander i Lora San Ðakomo pojavili su se zajedno sa rediteljem filma Gerijem Maršalom u emisiji "Today" američke televizije NBC koja će 24. marta objaviti intervjuu sa svima njima. 

Zajedno su proslavili dve i po decenije ovog ostvarenja koje je postalo jedan od komercijalno najuspešnijih filmova iz svog žanra, sa zaradom većom od 460 miliona dolara. 

Džulija Roberts je za svoju izvedbu nagrađena Zlatnim globusom za najbolju glavnu glumicu, a bila je nominovana za Oskar i BAFTA nagradu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija