• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.04.2015

11:35

SPOMENIK MAJKL DŽEKSONU otvara festival u Ruanu u Francuskoj

Kultura

SPOMENIK MAJKL DŽEKSONU otvara festival u Ruanu u Francuskoj

Podeli vest

Film “Spomenik Majklu Džeksonu” Darka Lungulova će u petak 17. aprila svečano otvoriti jubilarni deseti festival srednje i istočno-evropskog filma "A l''Est, du Nouveau" u Ruanu u Francuskoj

Ostvarenje scenariste i reditelja Darka Lungulova biće predstavljeno u glavnom, takmičarskom programu a Lungulov će biti gost na otvaranju, najavili su producenti. Tokom boravka na festivalu u Ruanu, Lungulov će učestvovati u panel diskuji o značaju distribucije evropskih filmova kao jednog od najboljih načina komunikacije i upoznavanja među evropskim zemljama kao i o zastupljenosti filmova iz srednje i istočne Evrope u Francuskoj.

"Spomenik Majklu Džeksonu” istovremeno nastavlja turneju po američkim festivalima. U četvrtak 16. aprila biće prikazan u glavnom takmičarskom programu uglednog Nešvil internacionalnog festivala a u subotu, 18 aprila, biće prikazan na Mineapolis internacionalnom festivalu u programu “Kinematografija sveta”.

Film će biti prikazan i u okviru Njuport Bič internacionalnog festivala u Kaliforniji 28. aprila. Festival Nuport Bič ove godine posebno obeležava sto godina od rođenja Orsona Velsa.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija