• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.04.2015

10:39

KO ĆE TO DOČEKATI? Nastavci "Pedeset nijansi" na Dan zaljubljenih 2017. i 2018.

Kultura

KO ĆE TO DOČEKATI? Nastavci "Pedeset nijansi" na Dan zaljubljenih 2017. i 2018.

Podeli vest

Dva nastavka blokbastera "Pedeset nijansi Siva" premijerno će biti prikazani na Dan zlajubljenih 2017. i 2018. godine, najavili su producenti

"Pedeset nijansi Mračnije" i "Pedeset nijansi Oslobođeni" u bioskope stižu 10. februara 2017. i 9. februara 2018.

Erotska ljubavna priča o Kristijanu Greju (Džejmi Dornan) i njegovoj sadomazohističkoj vezi sa studentkinjom Anastazijom Stil (Dakota Džonson) rađena je prema trilogiji romana E L Džejms koje je u Srbiji objavila Laguna.
 

facebook

Dornan i Džonsonova će reprizirati svoje uloge dok je režiserka prvog dela Sem Tejlor-Džonson napustila projekat. Mediji prenose i da je muž E L Džejms izabran za novog scenaristu filma. 

Za sada se ne zna ko će režirati nastavke čija bi produkcija trebalo da počne početkom 2016.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija