• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.04.2015

12:37

HEROJI KOJE VOLIMO "Osvetnici - Era Altrona" premijerno 29. aprila

Kultura

HEROJI KOJE VOLIMO "Osvetnici - Era Altrona" premijerno 29. aprila

Podeli vest

Film "Osvetnici - Era Altrona" biće premijerno prikazan u sredu, 29. aprila u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Mne Delta City, najavio je Taramount

Kad Toni Stark pokuša da probudi uspavani program za održavanje mira, stvari će krenuti po zlu i najveći svetski heroji: Ajron Men, Kapetan Amerika, Tor, Neverovatni Halk, Crna Udovica i Hokaj biće stavljeni na najveći test dok sudbina planete bude visila o koncu. 

Kad se strašni Altron pojavi, Osvetnici će morati da ga spreče da ostvari svoje opake planove i uskoro će ovaj neverovatni savez prokrčiti put epskoj i jedinstvenoj avanturi po celom svetu.

Posebnu poslasticu za sve fanove čine delovi filma snimljeni u Sokoviji, imaginarnom mestu odakle potiču novi likovi, blizanci Vanda i Pjetro Kviksilver Maksimov. 

U tom gradu publika će moći da vidi omiljene super junake, a odmah pored njih ćirilične napise policija, pekara, trafika i kiosk, saopštila je distributerska kuća Taramount film.

U filmu igraju Robert Dauni Džunior ponovo u ulozi Ajron Mena, Kris Hemsvort kao Tor, Mark Rufalo kao Halk i Kris Evans kao Kapetan Amerika. 

Zajedno sa Skarlet Johanson u ulozi Crne Udovice, Džeremijem Renerom kao Hokajem i uz dodatnu pomoć Semjuela L Džeksona koji tumači ulogu Nika Fjurija, Dona Čidla kao Džejmsa Rodsa/Ratna mašina, Kobi Smolders u ulozi agenta Marije Hil i Stelana Skarsgarda kao Erika Selviga, tim će morati ponovo da se ujedini da bi porazili Džejmsa Spejdera u ulozi Altrona, zastrašujućeg tehnološkog negativca upornog u nameri da istrebi ljude. 

Na tom putu, suočiće se i sa dva misteriozna i moćna nova zlikovca, Vandom Maksimov koju igra Elizabet Olsen i Pjetrom Maksimovom koga igra Aron Tejlor Džonson, kao i sa starim znancem jer će Pol Betani postati Vizija.

Scenario i režiju potpisuje Džos Vedon, a producent je Kevin Fagi. Marvelovi "Osvetnici - Era Altrona" zasnovan je na popularnom Marvelovom stripu "Osvetnici" koji je prvi put objavljen 1963.

Karte za premijeru su u prodaji i mogu se kupiti na bioskopskim blagajnama, a ovaj akcijom nabijeni nastavak "Osvetnika" na redovne repertoare naših bioskopa stiže 30. aprila 2015, a biće dostupan u 2D i 3D tehnici.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija