• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.05.2015

09:19

PAĆINO SE IZVINJAVA: Žao mi je, ali morao sam da pevam

Kultura

PAĆINO SE IZVINJAVA: Žao mi je, ali morao sam da pevam

Podeli vest

Oskarovac Al Paćino izvinio se sinoć publici zbog svog pevanja u novom filmu u kome igra ostarelu rok zvezdu Denija Kolinsa

 

 

Paćino (75), neuobičajeno za njega, u filmu "Danny Collins" igra komičnu ulogu pevača koji pronalazi pismo koje mu je poslao Džon Lenon pre 40 godina.

Na londonskoj premijeri filma Paćino se našalio: 

Tilston kao inspiracija

Paćinu se na crvenom tepihu u Londonu pridružio britanski muzičar Stiv Tilston koji je dobio pismo od Lenona 40 godina pošto je poslato i čije je iskustvo poslužilo kao inspiracija za film.

- Žao mi je zbog pevanja ali sam to morao da uradim za ovu ulogu!

Zvezda "Kuma" i "Lica sa ožiljkom" priznao je da je bio nervozan kada je morao da nastupi pred publikom.

- Jedna stvar koju sam naučio o pevanju pred publikom je da je veoma teško setiti se reči - rekao je Paćino.

Oskarovac se prisetio i da je jednom prilikom naleteo na Džona Lenona u blizini Central parka.

- Naleteo sam na Džona Lenona, ali smo više bili kao brodovi u noći. Mimoišli smo se, ali me je pogledao i nasmešio se i ja sam se nasmešio i obojica smo mahnuli. To je trenutak koji nikada neću zaboraviti - rekao je Paćino,

U filmu, koji je premijeru u SAD imao u martu, Deni Kolins prestaje sa rokenrol načinom života i turnejama i pokušava da izgradi vezu sa svojom porodicom i ponovo se posveti pisanju pesama.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija