• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.07.2015

15:17

OVOG LETA U BIOSKOPIMA Ema Stoun i Parker Posi o novom filmu Vudija Alena

Kultura

OVOG LETA U BIOSKOPIMA Ema Stoun i Parker Posi o novom filmu Vudija Alena

Podeli vest

Novi film Vudija Alena "Irratonal Man" stiže u svetske bioskope ovog leta i priča je o problematičnom profesoru filozofije koji svrhu postojanja pronalazi u razgovoru dvoje stranaca

Hoakin Feniks igra profesora Ejba Lukasa koji se seli u mali grad i ulazi u vezu sa profesorkom Ritom Ričards (Parker Posi) i studentkinjom Džil Polard (Ema Stoun). Život mu se menja kada on i Džil slučajno čuju razgovor stranaca.

Film, koji je prikazan u Kanu, sinoć je prikazan na Beverli Hilsu. Feniks, Stoun i Posi su prošetali crvenim tepihom dok je Vudi Alen bio odsutan.

Film je za Stounovu druga saradnja sa Alenom posle "Magije na mesečini".

"Poslao mi je scenario za ovaj i učinio mi se veoma interesantnim", rekla je ona Rojtersu. "Lik je bio drugačiji i uzbudljiv. Već sam sarađivala sa njim i to je bilo lepo iskustvo".

Posi (46) kaže da je osetila bliskost sa likom koji je igrala. "Čeznem da igram realne žene i prija mi da igram nekoga sa kim mogu da se poistovetim, sa kim i drugi mogu da se poistovete, naročito žene mojih godina"

"Irrational Man" u američke bioskope stiže 17. jula.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija