• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.07.2015

13:21

VRAĆA SE TOM KRUZ Sutra peti nastavak  "Nemoguće misije"

Kultura

VRAĆA SE TOM KRUZ Sutra peti nastavak "Nemoguće misije"

Podeli vest

Peti nastavak akcionog triler serijala "Nemoguća misija: Otpadnička nacija", sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi, biće premijerno prikazan sutra u bioskopima Sinepleks na Ušću i u Delta sitiju, kao i u drugim dvoranama u Beogradu, zatim Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i u Podgorici, najavio je distributer "Taramaunt", a karte su već u prodaji

Uz Kruza u ulozi Itana Hanta, glumačku ekipu čine Rebeka Ferguson, Džeremi Rener, Sajmon Peg, Alek Boldvin, Ving Rejms i Šon Haris. 

Po scenariju i u režiji Kristofera Mekverija film je snimljen u produkciji studija Pramount Pictures-a.


Od 30. jula "Nemoguća misija: Otpadnička nacija" stiže i na redovne bioskopske repertoare. 

Potpuno tajna špijunska agencija, jedinica za nemoguće misije bila je na udaru, ali sada će biti rasformirana i to u trenutku dok se svetu sprema najopasnija pretnja. Prema sinopsisu, ta pretnja je Sindikat, neprobojna, vrhunski uigrana grupa odmetnutih špijuna koji su okrenuli leđa svojim zemljama zbog sopstvenog interesa, a koji preti da destabilizuje same korene civilizacije. 

Za Sindikat se dugo pričalo među špijunima da je samo mit. Ali Itan Hant je upravo razotkrio neprijatnu istinu da ova otpadnička nacija ne samo da postoji već je i tempirana bomba koja preti da uništi ceo svet ako on ne učini nešto po tom pitanju. 

CIA ne veruje u to i njegov tim je pod pretnjom. Ali, Itan nikad ne okreće leđa najopasnijim poslovima. Svi kvaliteti zbog kojih je postao nezamenjiv opet će biti stavljeni na test dok se bude suočavao s najvećim neprijateljem, a to su njegova sposobnost da se namerno nađe u situacijama od kojih zastaje dah, njegova želja da dobro pobedi zlo i slično. 

Od Beča do Kazablanke, od aviona u letu do morskih dubina, Hant će otići do ekstremnih granica da bi pobedio najveću opasnost u njegovoj karijeri koja je na opasnosti i izgrađena. Ali najvažnije od svega, on će pokušati da uradi ono što je zaista važno: da održi lojalnost prema prijateljima i ideji koja će možda nadmudriti nemoguće, navodi se u najavi.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija