• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.07.2015

16:22

NAKON "MALACA" I "PIKSELA" Studio Soni snima film o emotikonima!

Kultura

NAKON "MALACA" I "PIKSELA" Studio Soni snima film o emotikonima!

Podeli vest

Nakon filmova "Malci" i "Pikseli", publika će uskoro moći da uživa i u avanturama još jednih simpatičnih čovečuljaka - emotikona

Studio Soni nedavno je otkupio prava za snimanje filma o ovim malim likovima koji su se prvi put pojavili 1995. godine u Japanu.

Okrugla žuta glava, koja svojim nasmejanim, tužnim ili iznerviranim izrazom lica odražava svakodnevnicu miliona ljudi, ali i svakojake ovčice, podignuti palci, slomljena srca i razni drugi piktogrami, postaće tako filmske zvezde. 


Na ideju da ove figurice sa kompjuterskih monitora i telefonskih ekrana prenese na veliko platno došao je reditelj Entoni Leonidis (Lilo i Stič, Kung Fu Panda2).

Prema pisanju sajta Deadline, taj projekat se svima toliko dopao da je vođen pravi rat za otkup prava između Sonija, Vorner Brosa i Paramaunta. 

Japanski studio je uspeo da ih se domogne za sumu za koju se jedino zna da je sedmocifrena. 

S obzirom da se dnevno u svetu pošalje više od šest milijardi emotikona, ne treba sumnjati da će film, koji zasad nosi naslov "Untitled Emoji Movie", postići veliki uspeh kod publike. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija