• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

07.08.2015

10:55

INFORMEROV PAPARACO Vojin i Sloboda tajno u Crnoj Gori!

Kultura

INFORMEROV PAPARACO Vojin i Sloboda tajno u Crnoj Gori!

Podeli vest

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović sa ćerkicama Verom i Milom kriju se od fotografa u jednom malom mestu pored Rafailovića

Boba stalno trči za ćerkama, maže ih kremaicma da ne pocrvene, uči ih da plivaju. Vojin ne može da ih istera iz vode

Glumački par, Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović letuju u tajnosti u Crnoj Gori. Oni su otišli na odmor sa ćerkicama Verom i Milom, ali nisu želeli da odsednu u nekom od luksuznih hotela na primorju da bi pobegli od paparaca.

Dok se većina njihovih kolega kupa na popularnim plažama u Budvi, Tivtu i Herceg Novom, oni su odlučili da odsednu u jednom malom mestu pored Rafailovića. Prema tvrdnjama njihovih prijatelja, na sve načine su pokušali da izbegnu paparace koji vršljaju po Crnoj Gori.

Vojin beži od sunca, oporavlja se posle operacije

Ivan Dobričić

Vojin izbegava da se izlaže suncu jer se još uvek oporavlja od operacije koju je imao prošlog meseca. Glumcu je u julu pukla plućna maramica, pa je hitno prebačen u Klinički centar Srbije. On ne sme da se umara, pa ne pliva mnogo. Bućne se u vodu samo predveče, kada zađe sunce, ali se ni tada ne izlaže velikom fizičkom naporu.

- Vojin i Sloboda ne vole da se pojavljuju u medijima. Baš retko daju intervjue, i to samo kada su primorani zbog novog filma, serije ili predstave. Mrze da ih fotografišu zajedno, pa su zato odlučili da se sakriju - kaže za Informer jedan poznanik glumačkog para.

On tvrdi da Vojin i Sloboda dane uglavnom provode na plaži koja je pusta i da retko idu među ljude. Kako su mu ispričali, mir im je neophodan.

- Žele da se odmore od gužve, znatiželjnih pogleda, obožavaoca. Potpuno su se posvetili svojim bliznakinjama, pogotovu Sloboda. Ona ima puno energije. Trči za Verom i Milom, stalno ih maže kremama da ne pocrvene, uči ih da plivaju, brčka se sa njima po ceo dan. Vojin ne može da ih istera iz vode - prenosi naš izvor, a fotografije paparaca Informera dokazuju njegove tvrdnje. Boba je ceo dan na plaži uživala sa ćerkicama. Navukla im je mišiće za plivanje, masku za ronjenje, namazala ih je kremom sa visokim zaštitnim faktorom i tokom celog popodneva je pokušavala da ih nauči da plivaju.

 

 

 

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 8 godina

Divni umetnici - a još bolji ljudi..! Za primer kolegama, i pokolenju...!!

odmor

pre 8 godina

Zasto tajno,ljudi otisli na odmor sa decom i zele svoj mir,sta je to cudno?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija