• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.09.2015

21:30

RAZBIJA STEREOTIPE! Sigal: Većina Amerikanaca voli Rusiju

Kultura

RAZBIJA STEREOTIPE! Sigal: Većina Amerikanaca voli Rusiju

Podeli vest

Poznati američki glumac Stiven Sigal ispričao je u intervjuu televiziji Raša tudej na Istočnom ekonomskom forumu u Vladivostoku o svojim ruskim korenima i prokomentarisao kritiku na svoj račun zbog pozitivnog stava prema Rusiji

Govoreći o svojim ruskim korenima Sigal je ispričao:

- Moj deda je ovde gradio podmornice. Moja baba je rodom iz ovih krajeva, tako da sam i ja, moglo bi se reći, ovdašnji.

Na pitanje šta mu se najviše dopada u Vladivostoku Sigal je odgovorio:

- To je prelep grad, neverovatno lep. Oduševljen sam okeanom, stenama, divljom prirodom, biljnim i životinjskim svetom, stanovnicima mora. Sve to pleni duh. 

Komentarišući kritike u SAD na svoj račun zbog podrške Rusiji, holivudski glumac je izjavio:

- Ovo ću vam reći - to nije mišljenje američkog naroda u celini. Većina Amerikanaca voli Rusiju. Neki političari igraju propagandne igre, ali ja smatram da Rusija i SAD moraju da održavaju dobre odnose. Mnogi Amerikanci vole Rusiju i mnogi Rusi vole Ameriku. Samo tako možemo da preživimo - da se jedni prema drugima odnosimo sa ljubavlju i da jedni drugima pomažemo - rekao je glumac. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija