• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.10.2015

09:06

JESENJA IDILA U BISOKOPU Na repertoaru S/F sa Marsa, komedija, animacija

Kultura

JESENJA IDILA U BISOKOPU Na repertoaru S/F sa Marsa, komedija, animacija

Podeli vest

U domaćim bioskopima od danas su na repertoaru tri nova filma - S/F avantura "Marsovac: Spasilačka misija" 3D, komedija "U krevetu sa drugima" i animirani "Mun: Čuvar meseca", najavio je multipleks bioskop Sinepleks

Američki naučno-fantastični i akcioni hit "Marsovac", po istoimenom romanu (kod nas u izdanju Evro Ðuntija) režirao je slavni Ridli Skot.

Met Dejmon igra naslovnu ulogu - astronauta Marka Votnija "zaglavljenog" na Marsu. Tokom misije na toj planeti dogodila se strašna oluja, svi misle da je Votni stradao, ali on je preživeo, mada je ostao sam, sa ograničenim resursima. Sada mora da nauči da živi u takvim uslovima i pošalje poruku na Zemlju da je još uvek na Marsu kako bi ga kolege spasle.

UZALUD MU TRAŽILI ZAMENU Krejg: Ostajem i dalje Džems Bond!
 

Ovaj film je premijerno prikazan pre dve nedelje na međunarodnom festivalu u Torontu, a kritika i publika nisu krili oduševljenje pričom o preživljanju i spasavanju koju je Dejmon fantastično izneo.

Film "U krevetu sa drugima" prati neobičan odnos - prijateljstvo devojke Lejni (igra je Alison Bri), potpuno romantičnog pogleda na ljubav i ženskaroša Džejka (Džejson Sudejkis).

Rediteljka i scenaristkinja ove romantične komedije je Lesli Hedland, a u glumačkoj ekipi su i Adam Skot i Amanda Pit. 


Prema sinopsisu, Džejk i Lejni kao studenti zajedno i neplanirano gube nevinost, a zatim svako krene svojim putem. Sreću se 12 godina kasnije u Njujorku i shvataju da imaju isti problem - ni jedno od njih ne može da ostvari dužu vezu. Odlučni da ostanu prijatelji uprkos međusobnoj privlačnosti, dogovaraju se da im veza ostane platonska, što je lakše reći nego ostvariti. 

Animirani "Mun: Čuvar meseca" 3D Aleksandra Hebojana i Benoa Filipona je čudesna priča o malenim prijateljima koji imaju veliki zadatak - da spasu Sunce i Mesec.

Ovaj magični film odvešće publiku u nove svetove izvan našeg, a namenjen je i deci i celoj porodici, navodi se u najavi.

Kada pan po imenu Mun postane čuvar Meseca, nespretnom nezgodom u opasnost dovede Mesec i Sunce. To iskoristi zli titan Nekrosa koji želi Sunce samo za sebe, čime će poremetiti ravnotežu dana i noći. Stoga Mun, uz pomoć prijatelja Glima i ratnika Sohona, koji je ujedno čuvar Sunca, kreće u uzbudljivu pustolovinu kako bi Sunce i Mesec vratio na njihovo mesto na nebu.

Film je sinhronizovan na srpski jezik. Glas za Muna dao je mladi Ivan Mihajlović, a u ekipi su Nikola Bulatović, Dragan Vujić, Ivana Dudić, Bojan Lazarov, Marko Živić, Milan Čučilović, Nenad Nenadović, Milan Antonić.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17