• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

27.10.2015

18:25

MADŽGALJ ODBIO LEČENJE U INOSTRANSTVU Glumac veruje srpskim lekarima

Kultura

MADŽGALJ ODBIO LEČENJE U INOSTRANSTVU Glumac veruje srpskim lekarima

Podeli vest

Marinko Madžgalj, koji boluje od raka pankreasa, nije hteo da ode u Nemačku na lečenje, već je svoju borbu za ozdravljenje prepustio doktorima u Srbiji

On je počeo da koristi i alternativnu medicinu i svakim danom mu je sve bolje. Glumac i član grupe Flamingosi letos je imao dve operacije pankreasa u KBC Bežanijska kosa, od čega se uspešno oporavlja.

- Marinko je nabacio nekoliko kilograma koje je izgubio poslednjih meseci. Prijatelji su ga savetovali da ode na pregled kod doktorke srpskog porekla koja je jedan od najvećih stručnjaka za transplantaciju matičnih ćelija u Nemačkoj i Evropi, ali je to odbio. Lečenje je nastavio u Srbiji, koristiće tradicionalnu i alternativnu medicinu. Dobro je podneo terapiju i oseća se bolje - kaže izvor blizak glumcu.

- Marinko trenutno kontaktira samo s nekoliko kolega. U poseti mu je bila Dubravka Mijatović s njihovom ćerkom. O njemu najviše brine devojka Lana, koja se ne odvaja od njega. Glumac je dobre volje i veruje da će iz bitke izaći kao pobednik - zaključuje izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija