• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.11.2015

20:39

(VIDEO) U RINGU SA PLANINOM! On je stao na crtu divu sa Islanda

Kultura

(VIDEO) U RINGU SA PLANINOM! On je stao na crtu divu sa Islanda

Podeli vest

Konor Makgregor, šampion ultimat fajta iz Irske sukobio se sa ozloglašenim Planinom iz "Igre prestola". Makgregor se savršeno dobro snalazi u ringu, ali stvari su bile malo drugačije kada se naspram njega našao Haftor Julijus Bjornson, jedan od najjačih ljudi na planeti

Makgregor je visok 175 centimetara i težak oko 70 kilograma, izuzetno je pokretan i zna kako da iskoristi svoju snagu u ringu. Zbog toga i jeste šampion u perolakoj kategoriji u ultimat fajtu.
 
Sa druge strane, Bjornson je sam po sebi zastrašujuć. Sa visinom od 206 centimetara i 180 kilograma mišića, "Planina" vidno odskače od uobičajenih ljudskih odlika.
 
Iako bi, zbog svoje glomaznosti, trebalo da bude izuzetno trom, Islanđanin pokazuje da i te kako može da se kreće po ringu, što je zadalo velike muke njegovom protivniku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija