• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

01.12.2015

14:05

CVIJA BANKROT,ĆERKA SKUPLJA PARE ZA BERKLI! Osnovala fond, treba joj je još 7.000 evra!

Kultura

CVIJA BANKROT,ĆERKA SKUPLJA PARE ZA BERKLI! Osnovala fond, treba joj je još 7.000 evra!

Podeli vest

Milena, ćerka proslavljenog glumca Zorana Cvijanovića, i pored svih finansijskih problema u koje je zapao njen otac, odlučila je da upiše prestižni Berkli univerzitet u Bostonu

Ona je uz pomoć stipendije pokrila deo školarine, a u pomoć su joj pritekli i roditelji. Međutim, kako bi naredne godine upisala studije nedostaje joj još novca koji pokušava da prikupi.

Zoran Sinko/Facebook

Zoranova ćerka je otvorila fond na sajtu specijalizovanom za ovu nameru, i za 30 dana koliko on postoji, uspela je da prikupi 800 dolara, a među prvima koji su donirali simboličnu sumu za Milenino školovanje bile je polovina Vaterpolo reprezentacije Srbije: Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Živko Gocić i Milan Aleksić. Ipak, prvi na spisku se našao Zoran Cvijanović koji je uplatio 50 dolara.

Mileni fali još 7000 dolara kako bi stigla do svog cilja, a i pored očevih finansijskih problema u koje je zapao i zbog kojih je i stan izgubio, ona ne želi da odustane od svog sna.

Glumčeva starija ćerka je završila odsek za klavir u školi “Josif Marinković”, u martu je položila prijemni na Berkliju, a uz pomoć stipendije je uspela da pokrije jedan manji deo troškova.

Kako izvor blizak glumcu kaže, Zoran je upotrebio sav svoj glumački kredibilitet i kucao je na sva vrata kako bi uspeo da ispuni fond za školovanje svoje ćerke.

DOKTOR TRANZICIJE! Cvija i ortaci dobili od države 350 MILIONA!

PREVAREN Zoran Cvijanović ostao bez stana i novca


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rada

pre 8 godina

A zasto bi bilo ko, sem porodice i prijatelja, trebalo da finansira njeno studiranje? Koliko znam, postoji i ovde Muzicka akademija i mnogi koji su je zavrsili su napravili medjunarodnu karijeru. Ili je to zato sto ima poznatog oca?

Milojica Strašni

pre 8 godina

Bolje da je taj novac dala ocu, da ga izvadi iz dugova o bede u koju je upao.

tanja

pre 8 godina

Sta nedostaje nama sto smo se ovde skolovali na nasim fakultetima? Nasi roditelji su nepoznati, bez para, ali smo ipak naporno uceci zavrsili sve u roku. Niko nas nije stipendirao ili nam donirao novac. A pritom nismo svoje reoditelje dovodili u problem, ili im otezavali. Ova devojka je strasno sebicna, a drugi je za to nagradjuju. Bolje da su isti dali nekom detetu koje nema roditelje priliku da se skoluje. Kakvo smo mi to povrsno drustvo?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija