• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.12.2015

13:50

KLEČI HOLIVUDE, STIGLA MILICA! Prva fotka srpske pevačice s Benom Kingslijem!

Kultura

KLEČI HOLIVUDE, STIGLA MILICA! Prva fotka srpske pevačice s Benom Kingslijem!

Podeli vest

Milica Todorović pohvalila se na Instagrammu fotkom sa čuvenim Oskarovcem Benom Kingslijem! Pevačica s njim igra u ostvarenju "Običan čovek" Breda Silberlinga, koji se snima u Beogradu

 

Kingsli tumači lik ratnog zločinca, a srpska pevačica se našla u ovom američkom hitu rame uz rame sa ovom svetskom facom.

Milica je na svoj instagram profil postavila fotografiju na kojoj pozira sa sjajnim glumcem i tako stavila tačku na nagađanja i spekulacije da je reč samo o njenom marketinškom triku.

- Bila je velika čast i privilegija raditi sa neverovatnim Benom Kingslijem! Kakav sjajn glumac! nadam se da će vams e film svideti - napisala je Milica i zahvalila se i reditelju filma  Bredu Silberlingu.

 

A photo posted by Milica Todorovic (@cicamica022) on Dec 3, 2015 at 4:07am PST

Kako je Informer.rs već pisao, reč je o ostvarenju "Običan čovek", u kome glavnu ulogu igra engleska zvezda ser Ben Kingsli.

SRPSKA PEVAČICA U HOLIVUDSKOM HITU! Milica Todorović glumi sa Benom Kingslijem!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
hm

pre 8 godina

Samo da nije srpski ratni zlocinac,neki koljac nevine muslimanske ili hrvatske dece!Ne bi me cudilo jer u Holivudu zlocinci su uglavnom srbi.

Nesanica

pre 8 godina

Bravo Milice,zasluzujes tako dobre stvari da ti se desavaju u zivotu.

pjerdelagar

pre 8 godina

E moji Srbi...da je stigla neka pornićara u Bg, koja Milici nije ni do kolena, kako bi se samo šlihtali - još da je iz Hrvatske ili BH... Njoj koliko vidim , fali, što je "naša mala čarapanka"", što je dobra kao pevačica, ima talenta za sve. Šteta što nema snimljen pornić, što nije "savetnica" u kabinetu nekog pokvareniog glavonje, sve sa diplomatskim pasošem. Još veća šteta, što nije sva od plastike, tetovirana ... pa, još da je malo starija, pa da može da ima epitet "pljuvača po Srbima", pa da joj idete koncert ko Dinu Merlinu... Eh, ...kako bi je dočekala "beogradska elita". Ili, da je skandal majstor pevačica, bez sluha...po mogućnosti, pa da joj se divite i da vam bude idol. Samo neko, ko je bolesno zavidan, može jednoj našoj lepoj i dobroj i u svakom smislu zdravoj devojci, da ne poželi sreću, da uspe još više. Ja se iskreno radujem želim joj svaku sreću. A vi zavidni, ne zaboravite, da otrov najviše nagriza sud u kojem stoji.

Nesanica

pre 8 godina

BRAVOOOOOO za komentar. Na zalost kod nas se useh ne prasta a narocito ako nekome kao Milici Bog ama bas nista nije ostao duzan. Prirodna lepota vanjska a narocito ona koju ne vide svi a to je DUSA, KARAKTER sto je danas retkost.

ccc

pre 8 godina

Lepa devojka, nema sta, znam da je glumila kod Kuste u Domu za vesanje, pa pretpostavljam da ima talenta.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17