• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.02.2016

13:39

(FOTO/VIDEO) LJUBAVNA AVANTURA NA DIVLJEM ZAPADU "Zemlja bez zakona" od 18. februara u bioskopima

Kultura

(FOTO/VIDEO) LJUBAVNA AVANTURA NA DIVLJEM ZAPADU "Zemlja bez zakona" od 18. februara u bioskopima

Podeli vest

Od 18. februara publika će imati priliku da u domaćim bioskopima pogleda nesvakidašnje ostvarenje "Zemlja bez zakona", najnoviji vestern sa Majklom Fasbanderom u glavnoj ulozi

"Zemlja bez zakona" je dugometražni prvenac reditelja Džona Meklina. Radnja filma je smeštena u Kolorado krajem deventaestog veka, ali u sebi nosi prepoznatljiv evropski senzibilitet.

(VIDEO) SMEH DO SUZA Film "Zulender 2" od 11. februara u bioskopima!

Filmski zaplet se gradi oko priče o šenaestogodišnjem Džeju Kevendišu koji se upustio u opasnu avanturu povratka izgubljene drage. Krenuo je na putovanje od Škotske do Kolorada. Kako bi izvukao živu glavu iz opasnosti američke divljine udružuje se sa misterioznim tipom Sajlasom koji pristaje da ga zaštiti za nadoknadu. Njih dvojica nastavljaju putem nasilja i opasnosti, a Džej uviđa da na divljem zapadu nema milosti pa čak ni za one najnevinije.

Public

Ulogu misterioznog Sajlasa tumači glumac Majkl Fasbander, koji je u njenom stvaranju i učestvovao od samog početka. Džeja Kevendiša igra Kod Smit-Mekfi, dok je uloga njegove izgubljene ljubavi pripala mladoj nadi Karen Pistorius. Ulogu glavnog negativca Pejna na sebe je preuzeo jedan od najcenjenijih australijskih glumaca Ben Mendelson.

printscreen wikipedia
printscreen wikipedia

Inače inspiraciju za svoj prvenac Meklin je pronašao u delima Marka Tvena, dok je detalje skupljao iz drugih vesterna.

(VIDEO) AVANTURA KOJU MORATE VIDETI Film "Knjiga o džungli" od 14. aprila u bioskopima

 Snimanje se odigralo na Novom zelandu.

- Na južnom delu Novog Zelanda pronašli smo nenaseljenu zemlju sa teksturom koja podseća na Kolorado – izjavio je jedan od reditelja, Jan Kaning.

Nekonvencionalni vestern Zemlja bez zakona donosi ljubavnu priču u surovom okruženju Divljeg zapada gde nijedan zakon ne važi. Još vam samo preostaje da odete i uživate u opsanoj romantici.

FILMOVI KOJE NE SMETE DA PROPUSTITE U 2016: Povratnik, Betmen protiv Supermena...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17