• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.02.2016

20:02

SRPSKE KLADIONICE PREDVIĐAJU: Leo di Kaprio će dobiti Oskara za "Povratnika"

Kultura

SRPSKE KLADIONICE PREDVIĐAJU: Leo di Kaprio će dobiti Oskara za "Povratnika"

Podeli vest

Slavni glumac Leonardo di Kaprio na korak je do svog prvog Oskara u karijeri! Svetske, ali i kladionice u Srbiji prognoziraju da će 28. februara zvezda filma "Povratnik" konačno dobiti toliko željenu zlatnu statuu

Kvota na Di Kaprijev trijumf u kategoriji "najbolji muški glumac" je 1,2, što znači da se na uloženih 100 dinara vraća svega 120. Drugim rečima, teško da će Leonardu neko drugi da mazne ispred nosa najvažnije filmsko priznanje u Americi. Daleko manje šanse za osvajanje Oskara daju se njegovim protivkandidatima Ediju Redmejnu (15), Majklu Fasbenderu (20) i Metu Dejmonu (35), dok najslabije šanse ima Brajan Kraunston sa kvotom 50.

ĆASKALI Papa i Dikaprio razgovarali o ekologiji

Kada je reč o glumicama, kladionice "vide" da će Oskar završiti u rukama Bri Larson (1,07) Serše Ronen (10,0), Dženifer Lorens i Kejt Blančet (20), a najslabije rangirana je Šarlot Rempling (35).
Sudeći prema prognozama, na 88. dodeli nagrada Američke filmske akademije biće čupavo u glavnoj kategoriji - za najbolji film. Najveće šanse za pobedu daju se filmovima "Povratnik", "Spotlajt" i "Opklada veka".

DIKAPRIO: “NISAM NERVOZAN“ Slavni glumac opušten pred predstojeću dodelu Oskara

Leonardo di Kaprio je do sada pet puta bio nominovan za Oskara. Svi su mislili da će nakon odlične uloge u filmu "Vuk sa Volstrita" zlatna statua konačno  završiti u njegovim rukama. Zbog titule večitog gubitnika kada je ova manifestacija u pitanju, Di Kaprio je već godinama predmet sprdnje na društvenim mrežama. Valjda će mu se sada posrećiti.

(FOTO) RUS NAPRAVIO POMETNJU! Leonardo Dikaprio ima dvojnika!

Nakon što je film "Povratnik" u kome Leo igra glavnu ulogu nominovan u 12 kategorija, glumac je izjavio da je srećan što je publika prepoznala kvalitete ovog ostvarenja.

RUSI ZOVU LEA RAŠIRENIH RUKU! Di Kaprio dobio ponudu da glumi Lenjina!

- Mnogo je dobar osećaj kada primite ovoliko nominacija, jer to znači da je narod uvideo da je ovaj film nešto potpuno drugačije. Ne znam da li ću osvojiti Oskara, jer to nije u mojoj moći. Sve je u Božjim rukama - rekao je Leonardo.

Nominovani dobijaju pakete od 200.000 S

Svi nominovani za Oskara čija će dodela biti održana 28. februara u "Dolbi teatru" u Holivudu na poklon će dobiti "pakete dobrodošlice" vredne čak 200.000 dolara.
Organizatori najpopularnije filmske manifestacije su za svoje goste pripremili između ostalog seksi igračke i tretman za podizanje grudi. Najskuplji deo poklona koji će nominovani za Oskara dobiti je put u Izrael, koji iznosi 55.000 dolara.
Poklon paketi će takođe sadržati i besplatno rentiraje "audi" automobila u periodu od godinu dana, kao i kreme za lice u vrednosti od 30.000 dolara.

 

 

 

 

 

 

 

 

Anketa

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija