• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

10.02.2016

21:30

KAPIČIĆ OSVAJA HOLIVUD! Srpski glumac u centru pažnje na premijeri blokbastera!

Kultura

KAPIČIĆ OSVAJA HOLIVUD! Srpski glumac u centru pažnje na premijeri blokbastera!

Podeli vest

Srpski glumac Stefan Kapičić je u ponedeljak bio zvezda crvenog tepiha na njujorškoj premijeri filma "Dedpul", u kom tumači lik superheroja Kolosusa

On se u ovom ostvarenju bori protiv glavnog junaka Dedpula, kog igra čuveni kanadski glumac Rajan Rejnolds. Stefan je na premijeri naučnofantastičnog filma, rađenog po Marvelovom stripu, celo veče proveo slikajući se sa mnogobrojnim fanovima.

Kapičić je prvi srpski glumac koji je dobio ulogu u blokbasteru, a u intervjuu za jedan američki časopis je izjavio da je ovo njegov najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri.

Instagram

- Veliki sam ljubitelj stripova i sakupljam ih još od detinjstva. Uloga u Marvelovom "Dedpulu" za mene je zlatna medalja - izjavio je Stefan.

37
godina ima Stefan Kapičić

Naš glumac koji je dosad ostvario značajne uloge u američkim serijama "24", "Brojevi" i "Jedinica" objašnjava da je rolu u ovom blokbasteru dobio zahvaljujući trudu i radu.

- Audiciju za ulogu Kolosusa snimio sam u pauzi između predstava "Romeo i Julija" u Dubrovniku i "Hasanaginica" u Tivtu. Jedan dan sam proveo u avionu, drugog dana sam snimao, a trećeg se vratio u Tivat dva sata pred predstavu. Sreća je što sam imao dobar raspored. Tek nakon četvrtog kruga audicije poslali su mi kartu za Los Anđeles - ispričao je glumac za američke medije.

Devojka mu pružila podršku

Stefan Kapičić ima sreće i u poslu i u ljubavi! Njegova verenica Ivana Horvat pružila mu je podršku i na američkoj premijeri. Glumac je više od godinu dana u skladnoj vezi s koleginicom, a u decembru prošle godine je odlučio da se veri s njom.
Njih dvoje su se upoznali na snimanju serije "Zora dubrovačka", nakon čega su počeli da se zabavljaju.

 

Stefan, koji je u ponedeljak pobrao brojne simpatije fanova, rekao je da je holivudski glumac Rajan Rejnolds veoma spontana osoba i da mu je bila velika čast da glumi zajedno sa njim.

- Radio sam sa mnogo velikih glumaca i kod nas i u svetu, a Rejnolds je najbolji među njima. On je spontan, harizmatičan, neposredan i iznad svega talentovan. Zaslužuje mesto koje ima u Holivudu - ispričao je glumac.

Instagram

On je otkrio da je Rajan velikodušan kolega, koji mu je bio velika podrška tokom snimanja blokbastera.
- Mnogo mi je pomogao savetima i sugestijama, jer nam je zajednički cilj bio da film bude što bolji - rekao je Kapičić.

STEFAN KAPIČIĆ: Glumim svog oca, to se dešava jednom u istoriji

Nakon njujorške premijere, film "Dedpul" će 12. februara biti prikazivan u bioskopima širom sveta.

Instagram



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija