• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Elle.rs

12.02.2016

15:23

(VIDEO) 15 NAJLEPŠIH LJUBAVNIH filmova za Dan zaljubljenih!

Kultura

(VIDEO) 15 NAJLEPŠIH LJUBAVNIH filmova za Dan zaljubljenih!

Podeli vest

Dan zaljubljenih je pred nama, što znači da je pravo vreme da se prepustimo februarskim čarima i ljubavnim filmovima!

Intimacy

 - Glavni likovi, Jay i Claire su u osnovi dva nesrećna i nezadovoljna bića. Film nam pruža neobičan pogled na ljubav koja je na momente sumorna, ali koja u nekim trenucima kada su Mark Rylance i Kerry Fox zajedno, postaje intenzivna, duboka i krajnje romantična. Kada Chéreau vidi pozitivnu stranu ljubavi koja sve više raste između dvoje očajnih ljudi, to prerasta u najlepšu ljubavnu priča koju sam videla do sada."

(Janelle Okwodu, pisac modnih vesti)

Dirty Dancing

 - Moj omiljeni film je Dirty Dancing još od kada sam imala četiri godine, a najviše me je oduševilo to sporo kretanje, igra i buđenje strasti između Patricka Swayzea i Jennifer Grey. Do današnjeg dana, kada čujem početak pesme  “Be My Baby”, moja energija počinje da se budi, i javlja se čudan osećaj u meni."

(Julia Felsenthal, pisac rubrike kulture)

Bright Star

 - Jane Campion film je zasnovan na istinitoj ljubavnoj priči o pesniku John Keatsu i njegovoj ćerci, Fanny Brawne. Bright Star je zaista prava srceparajuća, sanjiva i prelepa romansa koju morate da pogledate."

Catherine Piercy, beauty urednik)

The Dreamers

 - The Dreamers je više nego obična romansa, jer nam predstavlja incest koji se događa između troje ljudi. Fantastične scene ovog filma će vas ostaviti bez daha, i pobuditi neku novu strast u vašem životu."

(Mark Guiducci, deo za umetnost)

Moonstruck

 - Cherin lik me ispunjava nadom da ako ona može da nađe ljubav u ludom, komplikovanom Brooklynu, onda mogu i ja."

(Alex Frank, zamenik urednika kulture)

Blue Is the Warmest Color

 - Išla sam da vidim ovaj film sa prijateljem koji je nedavno prošao kroz raskid, i tokom gledanja filma mi smo na trenutke pustili i brisali suze. Postoji nešto u ljubavnim pričama koje traju godinama, može zato što ne postoji ništa bolnije od gubitka prve ljubavi."

(Chioma Nnadi, modni urednik vesti)

ZAVIRITE U 6. SEZONU "IGRE PRESTOLA"! Ove fotografije otkrivaju mnogo toga!

True Romance

 - Možda zato što sam imala 14 godina kada je ovaj film bio u bioskopima, ali True Romance će uvek biti pravi simbol za romantiku. Christian Slater, Gary Oldman i Patricia Arquette će vas uvući u sasvim drugačiji svet, u kome se dinamično odigravaju razni sukobi, bol i romantika."

(Abby Aguirre, urednica kulture)

Anketa

As Good As It Gets

 - Obožavam njujorške ljubavne priče, posebno As Good As it Gets koja predstavlja moj favorit, uglavnom zato što bolujem od nenormalne zaljubljenosti u Jack Nicholsona."

(Patricia Garcia, saradnik urednika kulture)

Celeste & Jessie Forever

"Ova neobična priča raskid stavlja u drugi plan, jer Celeste & Jessie Forever ističe značaj pravog prijateljstva, pa i nakon raskida."

(Sophie Schulte-Hillen, Contributing urednik)

Romeo + Juliet

 - Romeo + Juliet je prava tragična ljubavna priča, koja me svakog puta oduševi. Soundtrack je odličan, i slobodno mogu da priznam da me ovaj film "tera" da se udam. Naravno, bez otrova i pucnjave!"

(Edward Barsamian, urednica stila)

The End of the Affair

 - Ovo je priča o ljubavnom trouglu sa neočekivanim osobama, neskrivenim emocijama i otvorenoj konverzaciji."

(Susan Gordon, Copy Editor)

Love Story

 - Ovaj kultni film definitivno treba da se nađe na vašem repertoaru, jer smatram da ne postoji lepša i romantičnija priča od ove."

(Andee Olson, Production Manager)

Rust and Bone

 - Zaista volim Rust and Bone zato što ima veoma iskrenu priču koja se temelji na ljubavnom bolu, teskobi i uzvišenim trenucima nade. Gledala sam ga dva puta za redom kako bih bolje shvatila kako likovi međusobno grade poverenje, ali i izdaju jedni druge."

(Mackenzie Wagoner, urednica lepote)

Before Sunrise

 - Ko ne bi voleo da provede sitne sate sredinom sa Ethan Hawkeom, koji se u fascinantnom Beču suočava sa svojim životom, emocijama i uzvišenim osećanjima u kome se komeša ljubav i tuga? Ova priča će vas oboriti sa nogu?"

(Louise Hart, Contributing Editor)

Funny Girl

 - Znate kako kažu: "Ako ga voliš, pusti ga da ode." I niko ne zna to bolje od Babs u filmu Funny Girl."

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17