• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

13.02.2016

15:08

SILA U KOMŠILUKU: Osmi nastavak Ratova zvezda snimaće se i u Dubrovniku!

Kultura

SILA U KOMŠILUKU: Osmi nastavak Ratova zvezda snimaće se i u Dubrovniku!

Podeli vest

Osmi nastavak čuvenog serijala "Ratovi zvezda" biće jednim delom snimljen u Dubrovniku, saopštile su gradske vlasti koje očekuju ekipu filma u martu

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić i predstavnici producentske kuće "Lukasfilm" iz San Franciska dogovorili su se o lokacijama za snimanje filma. 

Osmi nastavak poznate sage očekuje se u bioskopima u decembru 2017. godine. 

- Dubrovnik se pridružio 'galaktičkoj porodici' i ušao u spisak lokacija snimanja filma što će uticati na dodatno reklamiranje tog dragulja hrvatskog turizma - navodi se u saopštenju. 
 

HARISON FORD SLOMIO NOGU! Protiv producenta "Ratova zvezda" podneta krivična prijava!

Dubrovnik je služio kao dekor za nekoliko uspešnih televizijskih serija, među kojima je i "Igra prestola". 

Sedmi nastavak "Ratova zvezda", "Buđenje sile" doživeo je za kratko vreme planetarni uspeh. Film, koji je izašao u decembru 2015 godine, već je zaradio dve milijarde dolara, a prodaja proizvoda povezanih s filmom iznosi više od tri milijarde dolara. 

Public

Serijal "Ratovi zvezda" postao je fenomen pop kulture, lansirajući nove filmove na tu temu, knjige, kompjuterske igrice i televizijske serije. 

Prema britanskim medijima, film "Imperija uzvraća udarac", peta epizoda serijala "Ratovi zvezda", proglašen je za najbolji film svih vremena. 

ZBOG "RATOVA ZVEZDA" izmenjena lista najpopularnijih lozinki!

Magazin Forbs objavio je da ukupan prihod od brenda "Ratovi zvezda" tokom 28 godina postojanja iznosi više od 20 milijardi dolara. To je najuspešnija filmska licenca u istoriji kinematografije.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
HRVAT

pre 8 godina

Dubrovnik je etnicki cist hrvatski grad..tako ce da ostane....\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija