• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.02.2016

09:59

NAJGORI FILM GODINE! "Pedeset nijansi siva" dobio pet "Zlatnih malina"!

Kultura

NAJGORI FILM GODINE! "Pedeset nijansi siva" dobio pet "Zlatnih malina"!

Podeli vest

Filmski hit "Pedeset nijansi - siva" "trijumfovao" je na dodeli američke nagrade "Zlatne maline", koja se dodeljuje najgorim filmskim ostvarenjima u prošloj godini

 

Adaptacija erotskog romana britanske spisateljice E.L. Džejms sinoć je u Los Anđelesu dobila čak pet "Zlatnih malina", uključujući onu za najgori film, koji je podelila sa filmom o superherojima "Fantastična četvorka".

"Pedeset nijansi - siva" je takođe dobio "nagrade" za najgori scenario, najgoreg glumca - koja je otišla Džejmiju Dornanu i za najgoru glumicu - dodeljena Dakoti Džonson, a njih dvoje su dobili nagradu i za najgori par.

Osim što je proglašen za najgori film, "Fantastična četvorka" je dobila "Zlatnu malinu" i za najgori rimejk i za najgoreg režisera, koja je dodeljena Džošu Trenku.

Nagradu za najgoreg glumca u sporednoj ulozi dobio je Edi Redmejn za film "Jupiter - uzdizanje", iako je prošle godine dobio Oskara za ulogu naučnika Stivena Hokinga u filmu "Teorija svega".

Silvester Stalone, koji je ove godine nominovan za Oskara za reprizu uloge Rokija Balboe u filmu "Krid", dobio je "Zlatnu malinu za iskupljenje", koja se dodeljuje ranijim dobitnicima te nagrade za nove uloge koje su oživele njihovu karijeru.


DAKOTA DŽONSON: Problem je što ljudi misle da sam ja ono što su videli u filmu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija