• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sta.hr/Informer.rs

04.05.2016

10:45

(VIDEO/FOTO) PRE 87 GODINA ROĐENA JE GLUMAČKA LEGENDA! Bila je pojam lepote, ali je sebi bila ružna!

Kultura

(VIDEO/FOTO) PRE 87 GODINA ROĐENA JE GLUMAČKA LEGENDA! Bila je pojam lepote, ali je sebi bila ružna!

Podeli vest

Pre 87 godina na današnji gan rođena je jedna od najvećih glumačkih ikona. Iako je legendarna glumica Odri Hepbern važila za pojam lepote savršenih proporcija, u njenoj glavi je stvarnost izgledala potpuno drugačije

Holivudska ikona rođena je četvrtog maja 1929. Karijeru je započela kao balerina, a završila je kao jedna od najpopularnijih glumica svih vremena. Ostala je upamćena po ulogama u filmovima Doručak kod "Tifanija", "Praznik u Rimu" i "Sabrina".

U novoj knjizi pod nazivom Odri u Rimu, njen sin je otkrio pravu istinu o Hepbernovoj. Osim krajnje intimnih detalja, knjiga sadrži i 200 fotografija koje javnost nikada nije imala prilike da vidi.

Iako su je svi smatrali oličenjem lepote, ona je, prema navodima namlađeg sina Luke Dotija, za sebe smatrala da je "miks raznih defekata".

IZJAVE SLAVNIH LEPOTICA zbog kojih ćete zavoleti i prihvatiti sebe!

- Bila je uverena da ima veliki nos i stopala, da je premršava i da zbog toga nema grudi, kakve bi želela. Kada bi se pogledala u ogledalo obično je komentarisala da nikako ne razume zašto je ljudi smtraju lepom - izjavio je Luka jednom prilikom. Inače on je sin iz drugog glumičinog braka i svoju majku je uvek smatrao savršenom.

- Čak i kada je bila uhvaćena negde u prolazu od strane brojnih paparaca uvek je izgledala prelepo - dodao je sin mezimac.

Doti je dodao da se ona nikad nije krila od javnosti, i da su je svi smatrali "dobrim duhom grada", zbog čega je većina njenih slika snimljena na ulici.

- Baš kao i većina žena, imala je oko 30 do 40 pari naočara, jer ih je koristila kao način da se sakrije - rekao je Luka o njenom zaštitnom znaku, naočarima za sunce koje je uvek uklapala sa šalovima.

Odri se udavala dva puta. Prvi put za glumca Mela Ferera, a drugi za italijanskog doktora Andreu Dotija. Sa Fererom je dobila sina Šona, a sa Dotijem Luku.

TO SE ZVALO - EROTIKA! Slike iz vremena kad za lepotu nije bila potrebna estetska hirurgija!

Preminula je 1993. godine u 63. godini života. Međutim, kada je reč o starenju glumica ga se nikada nije plašila, šta više nije mogla da ga dočeka.

- Što se starenja tiče zapravo je bila veoma srećna. To je za nju značilo više vremena za sebe i njenu porodicu, daleko od sjaja Holivuda i gužve - objasnio je Luka, kojem je najžalije što nikada nije upoznala svoje unuke, iako je siguran da bi ih obožavala.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija