• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

29.05.2016

00:39

(FOTO) DEPOVA ŽENA NASMEJANA DAN POSLE NAPADA?: Ovu sliku je Amber izbrisala s Instagrama!

Kultura

(FOTO) DEPOVA ŽENA NASMEJANA DAN POSLE NAPADA?: Ovu sliku je Amber izbrisala s Instagrama!

Podeli vest

Amber Herd optužila je Džonija Depa da je fizički nasrnuo na nju i zadao joj modrice ispod oka, a samo dan nakon što se ovaj incident desio objavila je nasmejani selfi na Instagramu. Ipak, sada ga nećete videti na njenom profilu

Amber se pojavila na sudskom saslušanju sa modricom ispod oka za koji je tvrdila da joj je naneo Džoni Dep kada se u subotu pojavio pijan i drogiran u njihovom domu. Zatražila je zabranu prilaska protiv glumca, i u sudskim dokumentima navela da živi u strahu da će se on pojaviti nenajavljen u njihovom domu i ponovo joj nauditi.

DŽONI DEP SE RAZVODI? A tek je 15 meseci u braku!

Ali, izvori blisku Depu za TMZ su rekli da glumica ne govori istinu, a kao dokaz vide fotografiju koju je ona objavila na Instagramu u nedelju, samo dan nakon incidenta.

Na selifiiju pozira nasmejana sa prijateljicama Amber Valetom i Amandom de Kadenet, koja je tog dana proslavljala rođendan. Deo njenog lica koji bi trebalo da je u modricama ne vidi se od kose, a fotografija više nije na njenom Instagramu pošto ju je glumica u međuvremenu obrisala.

RAZVOD OD 400 MILIONA DOLARA! Džoni Dep i Amber Herd nisu potpisali predbračni ugovor!

OSUĐENI NA PROPAST Šta je dovelo do razvoda Amber Herd i Džonija Depa

(FOTO) SKANDAL AMBER HERD U MODRICAMA: Džoni Dep pretukao suprugu, sudija mu odredio zabranu prilaska!

(FOTO) SKANDAL TRESE HOLIVUD! Supruga Džonija Depa jecala u kolima nakon sudske odluke!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija