• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.07.2016

12:21

(VIDEO) ČEKALI SMO 30 GODINA, ALI KONAČNO... Stižu novi "Isterivači duhova"!

Kultura

(VIDEO) ČEKALI SMO 30 GODINA, ALI KONAČNO... Stižu novi "Isterivači duhova"!

Podeli vest

Akciona avantura na koju smo čekali 30 godina u domaće bioskope stiže za tačno dve nedelje

"Sjajno!" - magazin Time, "Devojke su fantastične!" - New York Times, "Kejt McKinon je urnebesna!" - Rolling Stone, "Prava letnja filmska zabava!" - Washington Post... ovo su samo neki od sjajnih komentara u američkim medijima o novoj verziji "Isterivača duhova"

Promo

 Kako je bilo malo onih obožavatelja fudbala koji su pre završenog Evropskog prvenstva u Francuskoj svrstavali reprezentacije Islanda i Velesa u sam vrh, toliko je bilo i malo filmskih zaljubljenika koji su od nove verzije "Isterivača duhova" očekivali kvalitetan film. 

Ali, očigledno se događa suprotno. Kritičarska presuda je pala: novi „Isterivači duhova" su pobrali hvalospeve filmskih poznavalaca. Magazin Time proglašava film "Sjajnim!", 

New York Times oduševljen je novom ženskom glumačkom ekipom ("Girls rule!"), ugledni kritičar Piter Trevers iz Rolling Stonea ističe glumice kao najjaču kariku filma s posebnim naglaskom na Kejt Mekkinon, a Washington Post naziva film "Pravom letnjom zabavom!". 

Domaća publika verodostojnost navedenih kritika moći će proveriti već za dve nedelje, od 28. jula, kada "Isterivači duhova"konačno, nakon 30 godina čekanja, dolaze i na naša platna

Podsetimo, u akcionoj komediji "Isterivači duhova" Melisa Mekarti, Kristen Vig, Kejt Mekkinon i Lesli Džons su četiri naučnice koje, kako bi pokušale da zaustave najezdu duhova koji opsedaju Njujork, oformljuju grupu "Isterivači duhova" u kojoj im se uskoro pridružuje i njihov sekretar kog tumači Kris Hemvort. 

Film je režirao Pol Feig koji je kombinovao sve elemente paranormalnih bitaka koje su proslavile originalnu franšizu uz plejadu novih i ponešto starih likova. Tako će se uz već spomenute u ostalim ulogama pojaviti Endi Garsia, Majkl Kenet Viliams, Den Akrojd, Sigurni Viver i Bil Mari.
 
POGLEDAJTE TREJLER ZA OVU URNEBESNU KOMEDIJU:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17