• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/Informer.rs

21.07.2016

18:27

(VIDEO) USAMLJENIK! Met Dejmon: Džejson Born u novom filmu izgovara samo 25 rečenica!

Kultura

(VIDEO) USAMLJENIK! Met Dejmon: Džejson Born u novom filmu izgovara samo 25 rečenica!

Podeli vest

Arnoldu Švarcenegeru su za samo 700 izgovorenih reču u "Terminatoru" platili vrtoglavih 15 miliona dolara, a njemu se pridružio i Met Dejmon, koji u novom filmu o agentu Džejsonu Bornu, za veliku sumu novca izgovara samo 25 rečenica

Filmski junaci koji veoma malo pričaju uglavnom delima pokazuju ko su. U takvoj ulozi se našao i glumac Met Dejmon, koji u najnovijem filmu o agentu bez sećanja Džejsonu Bornu izgovara svega 25 rečenica.

Odluka da Born ne govori mnogo je doneta bez obzira na Dejmonovo mišljenje, jer su svi smatrali da je bolje da glavni junak ne brblja previše.

MET DEJMON: Borna volim nogo više od Bonda

- U prvom filmu Mari Krojz je još uvek živa, pa je Born zbunjen i zbog toga pričljiv. Međutim, kada ona u drugom nastavku filma umre on postaje veoma usamljen i zato je logično i da ne priča mnogo - izjavio je glumac na tu temu.

(VIDEO) MET DEJMON SE VRAĆA! Objavljen prvi trejler za film "Džejson Born"!

NOVI BORN Vensan Kasel uz Meta Dejmona u petom nastavku


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija