• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.07.2016

10:56

KOME ĆE PRIPASTI GLAVNA ULOGA? Dizni planira seriju filmova o mladom Hanu Solu

Kultura

KOME ĆE PRIPASTI GLAVNA ULOGA? Dizni planira seriju filmova o mladom Hanu Solu

Podeli vest

Studio "Dizni" planira da snimi nekoliko filmova o mladom Hanu Solu, sa Aldenom Erenrajhom u glavnoj ulozi, piše magazin NME

Erenrajh (26), poznat po rolama u filmovima "Ave, Cezare" braće Koen i "Nesrećna Džasmin" Vudija Alena, izabran je na kastingu, a film o poreklu popularnog junaka franšize "Ratovi zvezda" bi trebalo da počne da se snima u januaru i da u maju 2018. bude u bioskopima.

VIDELO GA 54 MILIONA Trejler Ratova zvezda oborio Ginisov rekord! (VIDEO)

List "New York Daily News" tvrdi, pozivajući se na svoje izvore, da je Erenrajh sa studijom "Dizni" već potpisao ugovor za tri filma.

 - Veliko uzbuđenje vlada oko filma o Hanu Solu. Pošto njegove rane avanture ne moraju biti vezane za Imperiju, to ostavlja otvorene mogućnosti da se fanovima ponudi nešto novo. Mogu da se istražuju nove galaksije i čudna stvorenja i donesu potpuno novi likovi - rekao je pomenuti izvor, koji je dodao da se sve još drži u tajnosti i da je Erenrajh potpisao ugovore za najmanje tri filma.

Reditelj Kristofer Miler izjavio je ranije ovog meseca da je tokom šest meseci kroz audicije za ulogu Hana Sola prošlo 3.000 glumaca i da su jedino Erenrajha videli u toj ulozi.

On je pobedio glumce kao što su Dejv Franko, Logan Lerman, Džek Rejnor, Ansel Elgort, Skot Istvud, Emori Koen i Blejk Džener.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Riddick

pre 7 godina

Bolje neka se oni držidu crtanih i dečijih filmova za djecu malenu nije ovo za njih, pošto im je ovaj Buđenje ne-Sile pravo đubre. J.J je to fenomenalno režirao vizuelno, ali priča i delo kako malena devojčica razbije full trained dark Jedi. To je zaista smejurija. Fala Sili da nije Sith kao ja. Čim sam video onog rotirajućeg droida na trajleru znao sam da će film biti škart'šranje i bi tako.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija