• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

25.08.2016

19:42

PRVI KADROVI FILMA "VRATI SE, ZONE" PALI U NOVOM PAZARU: Lane zanovetao na setu, Gorici smetale paprike!

Kultura

PRVI KADROVI FILMA "VRATI SE, ZONE" PALI U NOVOM PAZARU: Lane zanovetao na setu, Gorici smetale paprike!

Podeli vest

Milan Gutović tražio da se uklone dimni efekti jer ne može da diše, Gorica Popović tražila da pomere hranu, a reditelj Jug Radivojević teglio opremu

Milan Lane Gutović i Gorica Popović snimili su prvu klapu filma "Vrati se, Zone" Juga Radivojevića u Novom Pazaru. Od samog jutra obavljale su se pripreme u dvorištu Muzeja "Ras", a glumci i statisti uvežbavali su tekst i po nekoliko sati.

EKIPA NA OKUPU Počelo snimanje nastavka "Zone Zamfirove"

Jug savetovao glumce

Lane i Gorica, koji u nastavku glume Manulaćeve roditelje, snimali su scene večere. Gutović je tražio da se uklone dimni efekti koji mu, kako je rekao, smetaju da diše. Goricu su nekoliko puta dekoncentrisale crvene paprike na stolu, pa je zamolila da ih malo pomere. Taman kada su svi pomislili da je sve u redu, Lane je počeo da improvizuje tekst, pa je kadar trajao mnogo duže nego što je planirano.

- Idemo ponovo! Lane, ne improvizuj, bre - ukorio ga je reditelj Jug Radivojević.

Promo

Milan Vasić: Ja sam glavni, Kalinić je nebitan

Milan Vasić je zbijao šale na prvom setu u Novom Pazaru. Neko iz ekipe je dobacio da je Milan Kalinić legenda, a Mane se slatko nasmejao.
- Ja sam glavni, ja sam legenda. On može da bude legendica, mala legenda, tamo iz pozadine - rekao je Vasić, koji na pitanje da li sa nestrpljenjem očekuje ljubavne scene sa Brankicom odgovara:
- Biće scena za svačije oči, ali to je gluma. Brankica mi je koleginica, ne posmatram je drugačije.

On je strpljivo je savetovao glumce, a neretko je pomagao i tehničarima koji su montirali opremu.

- Nije da volim da teglim opremu, ali morali smo da požurimo zbog kiše. Dan je bio oblačan i u svakom trenutku očekivali smo provalu oblaka. Svetlima smo doterali scenu, tako da će gledaoci imati utisak da smo se pržili na suncu - rekao je Radivojević za Informer, i dodao da je produkcija filma veliku pomoć dobila od grada Novog Pazara i tamošnjeg Kulturnog centra.

Mane sluša Zone

Brankica Sebastijanović je priznala da se potpuno saživela sa ulogom Zone Zamfirove.

- Pripremam se za ulogu Zone i zato sam odavno počela da živim tu ulogu, evo par meseci. Milan Vasić, koji igra Maneta, mora da me sluša. Do sada nije pravio probleme, mada, nekada pokušava da bude veća faca nego što jeste - našalila se Brankica.

A.Grbović

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA STAVRA

pre 7 godina

Gorice ne zabedjuj mnogo ti si stara garda nisi trudna pa da ti smeta hrana i njen miris.Napravite dobar film SRECNO.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija