• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

24.10.2016

08:17

FBI OTKRIVA KO JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ! Holivud snima triler o zločinu u Borči!

Kultura

FBI OTKRIVA KO JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ! Holivud snima triler o zločinu u Borči!

Podeli vest

U Holivudu bi naredne godine moglo da počne snimanje filma inspirisanog životom ubijene pevačice Granda Jelene Marjanović, čije je nerasvetljeno ubistvo jedna od najvećih misterija u novijoj istoriji domaće kriminalistike

  

U trileru bi, prema pisanju medija, trebalo da zaigraju Kira Najtli ili Sandra Bulok, u ulozi Jelene.

- Film će pratiti agente FBI koji dolaze da pomognu kolegama da reše misteriozno ubistvo. U fokusu neće biti samo zločin koji se dogodio 2. aprila u Borči, ali će se o njemu pričati. Trenutno se radi na scenariju i više detalja o samom projektu znaće se tek na proleće. Ideja autora je da se prikaže veza između kriminala i države, kao i uloga medija. Ubistvo Jelene Marjanović je zanimljivo jer su o njemu pola godine, svakog dana pisali mediji, a nema čvrstih dokaza o tome ko je ubica i ceo slučaj izgleda kao savršen zločin - objašnjava za Kurir jedan od saradnika na filmu koji je insistirao na anonimnosti, a koji već godinama živi u Americi.

Suprug ubijene pevačice, Zoran Marjanović, kaže da je spreman da pomogne dramaturzima tokom pisanja scenarija.

- Najvažnije bi mi bilo da profil Jecine ličnosti, sa svim vrlinama koje su je člinile izuzetnom, bude prikazan u što realnijem svetlu. Već nekoliko pisaca s kojima sam se susretao pokazalo je interesovanje da napišu knjigu o mojoj supruzi. Znam da je ovaj slučaj zanimljiv mnogima jer se ovako nešto nikada nije desilo. Meni nije do glume i filmskog platna, već da se sazna ko je Jeleni oduzeo živpot, a Jani pravo da odrasta uz majku. Izgubio sam sve na svetu i naravno da je sada za mene značajno sve što ima veze s njenim životom i radom - rekao je Zoran Marjanović za ovaj list.

Prema saznanjima medija, film neće biti visokobudžetni, tako da u njemu nećemo imati prilike da gledamo velika glumačka imena. Pretpostavlja se da će se glumci birati na kastingu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
GLUMICA

pre 7 godina

za potrebe filma oko trece ce saradjivati umesto sa scenaristima i dramaturzima bas sa agentima FBA....i nadajmo se da ce da lane nesto .

Master

pre 7 godina

Zasto li sam imao osecaj da ces prva da naskocis na jos neku vest o ovom slucaju?? Pa ti nista ne radis po ceo dan, samo sedis i cekas da neko objavi nesto da bi mogla da se izlajes, kao besan pas...

Andja

pre 7 godina

@Master ... A sto to tebi smeta Mastere ? ... zar nije najvaznije da se ubica pronadje a kao sto sam vidis bez prtiska javnosti nema ni resenja .. tako da treba da budes srecan sto narod uopste komentarise ove naslove u stampi , znaci jos uvek ima nade da se ubica smesti iza resetaka ..

MM

pre 7 godina

Ti si ipak pobednik! Prozivaš sve koji pišu komentare na tekstove o Jeleni, kao ništa ne radimo ceo dan samo komentarišemo, dok i sam provodiš isto toliko vremena tu koliko i mi.

citateljka

pre 7 godina

Zna se, zna se ko je ubio, ali neko je tu umesao prste i ne dozvoljava da istina izadje na videlo jer onda ce puci bure baruta i otkriti mnogo vise nego sto je pozeljno!!!!!!!!!!!!!!!!

Cvet

pre 7 godina

Ma dajte... sad i film a istine Nigde..Zataska se ovo

moravica

pre 7 godina

Pa FBI bi mogao stvarno da se umesa i da se otkrije ubicu i da ubici pokaze da nema savrsenog zlocina.

neko

pre 7 godina

Isto kao sto je FBI otkrio ubicu u familiji Ramsey i onoliko desetina neresenih slucaja .

Andja

pre 7 godina

@ Neko .., Ako uzmes u obzir koliko stanovnistva ima USA .. i koliko ubistava na toliko stanovnistvo prosek im i nije tako los ... msm prosek otkrivenih ubistava ..

Andja

pre 7 godina

Ako stvarno ukljuce FBI .. i sa svim onim podacima koje imaju ( msm IO) a sa americkom tehnologijom i znanjem verujem da to nece biti samo neki film na platnu nego ce ubica biti pronadjen .. otkriven ..

nada

pre 7 godina

I opet nam se stranci mesaju u drzavi koja iz nama nepoznatih razloga zataskava slucaj i nekoga stiti !!!!!!!!!!!!!!! Ko ce sada profitirati ako je ovo istina ????????????? SRAM VAS BILO KO GOD DA STE !!!!!!!!!!!!! Zar je sve u parama a istine nigde.

Sosa iz Banata

pre 7 godina

A sto se toliko jedite ?! Pa niste valjda poverovali da je ovo istina ?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija