• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Badjuk

02.01.2017

19:43

(FOTO) NATAŠA NINKOVIĆ ZBRISALA IZ SRBIJE! Evo gde je otišla glumica!

Kultura

(FOTO) NATAŠA NINKOVIĆ ZBRISALA IZ SRBIJE! Evo gde je otišla glumica!

Podeli vest

Glumica Nataša Ninković otišla je na kratak odmor u jednu zanimljivu zemlju. Pogledajte gde je otputovala

Finale jedne od najboljih serija koje je srpska televizija ikada snimila "Ubice mog oca", prikazano je  1. januara, a podatak goovri da je oko dva miliona Srba otvorenih očiju gledalo kraj prve sezone serije.

 

Srbija je ostala u šoku raspletom, jer se ispostavilo da je Milicu ubila njena majka Natalija.

Glumica Nataša Ninković, koja je briljantno odigrala Nataliju, pre nekoliko meseci  govorila je kako se pripremala za ovu ulogu, da je konačno DA rekla tek kada je, pročitala početak desete epizode zbog čega je zakasnila na scenu Narodnog pozorišta.

Nataša Ninković je sa svojom poordicom otišla u toplije krajeve, u Maroko u kojem je, u opuštenom izdanju, vedra, nasmejana  dočekala Novu 2017.godinu.

facebook

Dok portali i forumi  „gore“ od komentara jedne od nagledanijih serija u Srbiji, Nataša svojim prepoznatljivim osmehom pozira pred objektivom svoga supruga Nenada zbog kojeg je, kako  je nedavno izjavila, pre dvadesetak godina „batalila“ Holivud i ostala u Beogradu.

"Spasitelj "je američki film iz 1998. godine, a glavne uloge u ovoj ratnoj drami, čiji je reditelj Predrag Antonijević, a producenti Oliver Stoun i Dženet Jang, tumače Denis Kvejd, Nataša Ninković, kao i Nebojša Glogovac.

facebook

Iako su tada svi mislili da će Nataša otići u Holivud i napraviti "bum", ona je ostala u Srbiji i ubrzo je iz braka sa Nenadom Šarencem, koji traje skoro dvadeset godina, dobila blizance Luku i Matiju:

facebook

- Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad... Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi... Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila „naravno” - rekla je Nataša Ninković za jedan portal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Haralampije

pre 7 godina

Jaooo,kamo lijepe srece da ostane u Maroku.\nUf,Kad se samo sjetim tog \"cuvenog\" americkog filma i njenog d\'ranja i preglumljivanja.

Sale

pre 7 godina

Meni ova zena deluje kao da je vecito podbula i otecena od alkohola. Pri tom je arogantna ,pokusavajuci to da prikrije nekim laznim osmehom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija