• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.01.2017

08:45

(VIDEO) Dakota Džonson o SEKSU u "50 nijansi": KAD SE JE..Š, normalno je da si go!

Kultura

(VIDEO) Dakota Džonson o SEKSU u "50 nijansi": KAD SE JE..Š, normalno je da si go!

Podeli vest

Slavna glumica Dakota Džonson, koju će obožavaoci uskoro gledati u novom nastavku filma "Pedeset nijansi sive", progovorila je o scenama seksa, ali i odnosu sa kolegom Džejmijem Dornanom

Dakota se za filmove koji se snimaju po planetarno popularnim knjigama autorke E. L. Džejms potpuno razgolitila, a u intervjuu za "Vogue" komentarisala je kako joj je bilo na snimanju novog nastavaka, "Pedeset nijansi mračnije".

- Nagost je vrlo zanimljiva za glumca. Džejmi Dornan i ja dugo smo i blisko sarađivali. Nije bilo ograničenja. Cela stvar bila je vrlo iskrena i puna poverenja, no ipak, bio je tu i rizik. Šta bi se dogodilo da se ispostavilo da je Dornan običan gad? Nema šminke. Nema odeće koja dopunjuje priču, nema nakita koji upućuje na društveni status. Sve je u izvedbi - rekla je Dakota za "Vogue".

Priznala je i da ne zna hoće li se prestati da se skida za film kada joj grudi prestanu da joj se opiru gravitaciji. Dodala je da smatra da ima više evropski mentalitet kad su te stvari u pitanju i ne želi da vidi scenu seksa u donjem rublju jer smatra da to nije iskreno.

- Ljudi su goli kad se je**. S.A.D. i dalje previše potiskuju seksualnost, a nije li orgazam Božiji dar? - komentarisala je glumica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija