• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

23.01.2017

23:27

REDITELJ ZONE ZAMFIROVE 2 ŠOKIRAO PUBLIKU: U filmu ima scena u kojoj se Zone ljubi u usta sa prijateljicom!

Kultura

REDITELJ ZONE ZAMFIROVE 2 ŠOKIRAO PUBLIKU: U filmu ima scena u kojoj se Zone ljubi u usta sa prijateljicom!

Podeli vest

Film "Zona Zamfirova 2" biće prikazan u Sava Centru u utorak uveče, a jedna scena će svakako šokirati beogradsku publiku

Priča o životu Zone Zamfirove posle udaje za Maneta, a koju u drugom delu igra Brankica Sebastijanović, biće pravo iznenađenje za publiku i to zbog jedne scene pred kraj filma.

Reč je o sceni u kojoj se Zone, odnosno Brankica, ljubi u usta sa drugom devojkom.

- Jug je rešio da iznenadi publiku i da i u ovakvom filmu ima jednu scenu koja je nesvakidašnja za vreme u koje je smeštena radnja filma. Naime, u jednoj sceni filmska publika će imati prilike da vidi Zonu Zamfirovu kako razmenjuje nežnosti sa prijateljicom iz Britanije - priča izvor za Blic i oktriva detalj vezan za njihov poljubac.

- Zonina prijateljica Gena iz Britanije dolazi u Vranje kod Zone gde sa njom provodi godinu dana, jer je njen suprug zbog obaveza otputovao u Afriku. Lik prijateljice tumači glumica Marija Stokić, kojoj je ovo druga filmska uloga. Gena uživa u Vranju, upoznaje mnogo ljudi i izgleda da ju je ponela južnjačka vrelina. Posle godinu dana boravka u Vranju, Gena mora da se vrati u Britaniju, a na rastanku zbog velike tuge jer napušta Zone, koja joj je bila velika podrška, ljubi je u usta - opisuje izvor.

Reditelj filma Jug Radivojević je za Blic izjavio da će ceo film biti interesantan i intrigantan za publiku, ali da ne želi previše da otkriva pre gradske premijere.

- Voleo bih da razgovaramo o filmu, ali tek pošto ga pogledate. istina je da ima scena ljubljenja, ali ja ne bih otkrivao o čemu se radi - rekao je režiser.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vranjanac

pre 7 godina

uzeli pare od lobirasa gejevskih pa moraju da promovisu i prljaju juznjacku kulturu zapadnom.....

Alfa

pre 7 godina

Imamo u filmovima pedere,sad lezbejke.Snimani smo kao cigani,sad kao pedere i lezbejke.Šta će sve da nas snađe u našoj" filmskoj kulturi"?

Dragomir

pre 7 godina

Уколико спречимо бојкотом гледање филмова са кретенским сценама тако нешто биће све више и више.Просто ће нам режисери терати инат.ПРИМЕР ... Филм ,,Дневник машиновође,, нема благе везе са истином како раде или ти управљају локомотивама!Постоје сцене које су шокирале машиновође да је тако нешто немогуће!Тако нешто не постоји у стварности!Све у свему изузетно лош филм!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija