• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.02.2017

15:03

NAVALA! Karte za Kusturičin film rasprodate u rekordnom roku

Kultura

NAVALA! Karte za Kusturičin film rasprodate u rekordnom roku

Podeli vest

Ulaznice za film "Na mlečnom putu" Emira Kusturice, koji će biti prikazan 24. februara u Sava centru, na otvaranju 45. Festa, rasprodate su u rekordnom roku, saopštio je danas Cebef

Veliko interesovanje vlada i za ostvarenja "Mančester na moru" Keneta Lonergana, "Kraljica Španije" Fernanda Truebe, "Tišina" Martina Skorsezea, "Džeki" Pabla Lorena, "Paterson" Džima Džarmuša, "Ona" Pola Ferhofena, "Tajni zapis" Džima Šeridena i "Noćne zveri" Toma Forda.

Prodaja ulaznica za Fest počela je u subotu, 4. februara, kada su zebeležene velike gužve ispred blagajne Sava Centra već od osam časova.

Karte se prodaju po cenama od 300, 350 i 400 dinara (za svečano otvaranje 500 dinara) na blagajnama dvorana u kojima se održavaju projekcije, a do 10. februara odobrava se 10 posto popusta na komplete ulaznica po terminskim linijama.


Od 24. februara do 5. marta biće premijerno prikazano 95 filmova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija