• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mario Badjuk

18.02.2017

14:34

SPECIJALNA PROJEKCIJA! Ekipa filma "Biser Bojane" u Kragujevcu!

Kultura

SPECIJALNA PROJEKCIJA! Ekipa filma "Biser Bojane" u Kragujevcu!

Podeli vest

Specijalna projekcija filma "Biser Bojane", sa posetom ekipe filma, održana je u Kragujevcu

U prepunoj sali, nakon premijere filma, Kragujevčanima su se predstavili glavni akteri filma, glumci Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Militin Mima Karadžić i producent filma Dragan Đurković.

Gromoglasnim aplauzom, publika je pozdravila glumce i produkciju filma Biser Bojane.

- Nama je važno to što je publika iz bioskopske sale, izašla sa velikim osmehom na licu i sa željom da odmah krenu na more! Naša misija je uspela, volite se ljudi, radujte se, putujte i budite srećni -rekao nam je vidno raspoloženi Slaven Došlo.

Jovan Vukomanović

Režiju ove akcione komedije, sa Milutinom Mimom Karadžićem, Slavenom Došlom, Vanjom Mandić, Andrijom Miloševićem i Mirom Banjac u glavnim ulogama potpisuje reditelj Milan Karadžić.

Đorđe Popović (Slaven Došlo), mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom

On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu (Vanju Nenadić), mladu lekarku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.

Nikola Popović (Mima Karadžić), nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje „vruć“ doček policije i bivših partnera zainteresovanih za dijamante. Spreman na sve, ali ne i na susret sa sinom nakon dvadeset pet godina. Sa druge strane, Đorđe, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav. Nikola se ne snalazi u ulozi oca i želi što pre da se vrati u Trst, starom načinu života. Splet događaja, kalambur tokom jurnjave za dijamantima a posebno ljubav prema sinu, presudno će uticati da Nikola ostane na Adi Bojani i započne novi život.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija