• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: express.hr

28.02.2017

09:52

(VIDEO) STVARNO NIJE U REDU! Najveće nepravde u istoriji Oskara!

Kultura

(VIDEO) STVARNO NIJE U REDU! Najveće nepravde u istoriji Oskara!

Podeli vest

Lista glumaca koji su imali mnoštvo nominacija, a nikad nisu osvojili Oskara je velika, a još duža lista onih koji su zaslužili da njihov talenat nagradi Američka Akademija za nauku i film

Predstavljamo vam glumce i glumice koji nikad nisu mogli da se pohvale najprestižnijom nagradom:

Glen Klouz

Glen Klouz je nominovana šest puta, a poslednji put za film “Albert Nobs”.

Sigurni Viver

Sigurni je nominovana za filmove “Osmi putnik”, “Gorile u magli” i “Working Girl”.

Anet Bening

Imala je tri nominacije, a poslednju za film “The Kids Are Alright” 2011. kada je Oskara dobila Natali Portman.

Tom Kruz

Kruz je sigurno imao nekoliko uloga vrednih Oskara, a bio je nominovan samo jednom i to za sporednu mušku ulogu u filmu “Magnolija”.

Hoakin Finiks

Nominovan je za ulogu Džonija Keša u filmu “Walk The Line”, kao i za film “The Master”, ali mu je statua oba puta izmakla.

Vil Smit

Vil Smit je nominovan dva puta – za filmove “Ali” i “The Pursuit of Happyness”.

Geri Oldman

Imao je samo jednu nominaciju i to za film “Tinker, Tailor, Soldier, Spy”.

Ejmi Adams

Za Ejmi kažu da je “novi Leonardo Dikaprio”, kada je reč o glumcima koji zaslužuju Oskara, a nikad ga ne dobiju. Dosad je nominovana čak šest puta.

Rejf Fajns

Verovali ili ne, veličanstveni Rejf Fajns nominovan je samo dva puta, a mnogi misle i da je pokraden, budući da je izgubio nagradu za sporednu ulogu u “Šindlerovoj listi”.

Bred Pit

Bred Pit je dobio Oskara kao producent filma “12 godina ropstva”, ali za glumu nikad, iako je nominovan tri puta.

Lijam Nison

Mogao je dobiti Oskara za “Šindlerovu listu”, ali su te godine zvezde bile naklonjenije Tomu Henksu, koji je dobio nagradu za “Foresta Gampa”.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija