• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

03.03.2017

10:20

BLAM GODINE! Akademija najavila promene nakon fijaska sa Oskarima

Kultura

BLAM GODINE! Akademija najavila promene nakon fijaska sa Oskarima

Podeli vest

Predsednica američke Akademije filmskih umetnosti i nauka Šeril Bun Ajzaks poručila je članovima Akademije da imaju mnogo razloga da budu ponosni na ovogodišnju ceremoniju dodele Oskara i uverila ih da će biti napravljene promene kako bi se izbeglo ponavljanje problema kao što je pogrešno proglašenje najboljeg filma

Portparol Akademije potvrdio je za AP da je Ajzaks poslala članovima pismo u kojem je navela da je ceremonija prošle nedelje bila "jedna od najboljih i sigurno jedna od najdramatičnijih svih vremena". 

NEOPROSTIVA GREŠKA! Revizorska kuća preuzela odgovornost za skandal na dodeli Oskara!

 - Zahvaljujući stalnom pisanju medija proteklih nekoliko dana, svi znamo da su pogrešan koverat i problemi koji su nastali rezultat neuspeha radnika kompanije PwC da slede ustanovljene protokole i njihovog kašnjenja u popravljanju situacije -  navela je Ajzaks i dodala da će biti uvedene promene kako bi se osiguralo da se nešto slično nikada ne ponovi. 

Kuća koja pruža poslovno-savetodavne usluge u vezi s dodelom Oskara PwC uputila je izvinjenje zbog greške i sprovela istragu kako bi utvrdila kako je došlo do greške. Ajzaks je rekla i da je Akademija ponosna na sve koji su bili uključeni u haos nastao prilikom proglašenja pobednika i kako su oni reagovali u toj situaciji, od glumaca Fej Danavej i Vorena Bitija, koji su pročitali ime dobitnika nagrade, do ekipa filmova "La La Land" i "Moonlight". 

ZBUNILA GA ZGODNA EMA STOUN! Otkaz zbog skandala na dodeli Oskara!

 - Ljubaznost i skromnost koje su pokazali na sceni, dok je svet gledao, pokazuje snagu veze koja spaja sve umetnike u našoj zajednici - napisala je Ajzaks. Ajzaks je rekla da članovi Akademije, kojih ima oko 6.000, treba da budu ponosni na "besprekoran posao" domaćina Džimija Kimela, nastup Džastina Timberlejka na otvaranju ceremonije i odavanje poštovanja Ketrin Džonson koja je inspirisala film "Hidden figures".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija