• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

28.04.2017

12:18

RIDLI SKOT: Vanzemaljci će doći po nas, a samo glupi će im se suprotstaviti

Kultura

RIDLI SKOT: Vanzemaljci će doći po nas, a samo glupi će im se suprotstaviti

Podeli vest

Tvorac nekih od najpoznatijih filmova o vanzemaljcim kaže da je ubeđen da su "mali zeleni" vrlo blizu i da će jednom osvanuti dan kad će doći po nas

Ridli Skot kaže da veruje u superiorna bića. 

 - Mislim da oni verovatno postoje. Stručnjaci kažu da u ovom trenutku između 100 i 200 civilizacija u svemiru prolazi sličnu evolutivnu fazu kao mi -  kaže on. 

 "Dakle, kad vidite neki veliki objekat na nebu, trčite mu u susret. Jer, oni su mnogo pametniji od nas, a ako budete dovoljno glupi da im se suprotstavite, bićete zbrisani za tri sekunde". 

Njegov novi film "Alien: Covenant" drugi prednastavak slavnog "Osmog putnika", smešten je u 2014. godinu na brodu koji nosi 2.000 kolonizatora neke udaljene planete, koji slučajno nailaze na netaknuti raj. 


Izgled vanzemaljaca u filmu osmišljen je prema fizionomiji goblin ajkule, a Skot kaže da je njen izgled "neverovatno odvratan". 

Reditelj, koji je uvek uživao u tome da zastrašuje ljude, sam se ne da zaplašiti. 

 - Ništa me ne šokira. Imam 9-milimetarski pištolj -  našalio se on. 

"Ako imam neki problem, obično ga rešavam mirnim putem".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija