• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.07.2017

12:23

(VIDEO) DA LI STE SPREMNI ZA "PLANETU MAJMUNA"? Specijalne projekcije prva dva dela filma

Kultura

(VIDEO) DA LI STE SPREMNI ZA "PLANETU MAJMUNA"? Specijalne projekcije prva dva dela filma

Podeli vest

U susret trećem delu popularne franšize "Planeta majmuna: Rat", 11. jula u bioskopima "Sinepleks" biće organizovane specijalne projekcije prva dva dela filma - "Planeta majmuna: Početak" i "Planeta majmuna: Revolucija", najavio je MegaKom film

U prvom delu trilogije, publiku očekuje priča o naučniku, koga tumači Džejms Franko, koji istražuje lek za Alchajmerovu bolest, eksperimentišući na majmunima u laboratoriji. 

Jedan od njih, Cezar, naglo počinje da mutira i kako bi ga spasio od kolega koji smatraju da ga treba eliminisati, naučnik izvodi Cezara iz laboratorije i vodi ga kući gde provodi vreme sa njim i njegovom devojkom (Frida Pinto) kao sa porodicom. 

Kada odraste, oni su prinuđeni da ga odvedu u prihvatilište i Cezar ođednom više nije deo porodice, on je samo majmun prema kome se loše ponašaju. 


"Planeta majmuna: Početak" otkriva početak priče o "Planeti majmuna" i nastanak inteligentne vrste koja je sa ljudima započela borbu za prevlast na Zemlji.

U drugom delu filma, zajednica genetski modifikovanih majmuna, koju predvodi inteligentna šimpanza Cezar, raste i preuzima vođstvo na Zemlji, ali grupa ljudi koja je preživela katastrofalan virus preti da ih ugrozi. 

Jedno vreme vladao je osetljiv i kratkotrajan mir, ali su se dve strane na kraju ipak našle na ivici rata koji će odrediti dominantnu vrstu na planeti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija