• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

25.07.2017

11:05

DŽEJMS BOND SE VRAĆA 2019! Da li će Krejg ipak ponovo biti agent 007?

Kultura

DŽEJMS BOND SE VRAĆA 2019! Da li će Krejg ipak ponovo biti agent 007?

Podeli vest

Džejms Bond se vraća 8. novembra 2019. godine u bioskope!

MGM i Eon Productions su u ponedeljak objavili da se nastavak o tajnom agentu 007 u bioskopima širom sveta očekuje 8. novembra 2019. godine. 

Aktuelni Bond Danijel Krejg je ranije izjavio da se neće vraćati u odelo Džejmsa Bonda u petom filmu koji je deo njegovog ugovora. 

“Ako uradim još jedan film o Bondu to će biti samo zbog novca“, rekao je za “Time Out London“ – “Ranije bih slomio ovu čašu i izvrnuo zglob“ 

Međutim, bliski izvori sada tvrde da se četrdesetdevetogodišnji glumac premišlja i da sarađuje sa producentkinjom Barbarom Brokoli, kao i da se trude da nagovore Adel da ponovo peva glavnu numeru. 

“Krejg i Adel su pobednički tim, savršen tandem, magneti za novac“, naveo je izvor za „Miror“. 


Neal Purvis i Robert Vejd, koji su pisali scenario za “Casino Royale“, “Quantum of Solace“, “Skyfall“ i “Spectre“, pisaće takođe i za peti nastavak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija