• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

16.08.2017

12:26

(VIDEO) DANIJEL KREJG POTVRDIO: Vraćam se kao Džejms Bond

Kultura

(VIDEO) DANIJEL KREJG POTVRDIO: Vraćam se kao Džejms Bond

Podeli vest

Nakon meseci nagađanja da li će Danijel Krejg igrati Džejmsa Bonda u sledećem filmu, glumac je zvanično saopštio svoju odluku u tok-šouu Stivena Kolbera emitovanom noćas po našem vremenu

Krejg, koji ovih dana promoviše svoj novi film "Logan Lucky" u režiji Stivena Soderberga (u srpskim bioskopima od 14. septembra), pre toga je za nekoliko američkih medija odbio da pruži konkretan odgovor o svom povratku franšizi o agentu 007.

- Ne bih da vam kvarim snove, ali moram da priznam da ništa još nije definitivno. Razlozi nisu finansijski, već sasvim lični. Znam da svi žele da produkcija krene što pre i, u teoriji, ja bih voleo da ga igram, ali u ovom trenutku moram da donesem neke odluke na privatnom planu - rekao je Krejg juče u američkom jutarnjem radio-programu Morning Magic 106,7.

Međutim, samo nekoliko sati kasnije promenio je ploču.

Na isto pitanje - Da li će igrati još jednom Džejmsa Bonda - u TV emisiji Stivena Kolbera rekao je: "Da".

- Ceo dan izbegavam to pitanje ali evo, tebi ću prvom da kažem - rekao je pre toga.

Krejg je tom prilikom otkrio i da će mu ovo biti poslednji nastup u ulozi agenta 007.

Mnogi tviteraši su reagovali sa olakšanjem, a bilo je i duhovitih komentara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija