• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

17.10.2017

23:07

(VIDEO) TAJNI DOKUMENTI RASKRINKALI ANĐELINU DŽOLI: Znali smo da MRZI SRBE, SADA SU PRONAĐENI I DOKAZI!

Kultura

(VIDEO) TAJNI DOKUMENTI RASKRINKALI ANĐELINU DŽOLI: Znali smo da MRZI SRBE, SADA SU PRONAĐENI I DOKAZI!

Podeli vest

Mržnja holivudske glumice Anđeline Džoli prema Srbima nedvosmisleno je potvrđena nakon što su procurili tajni dokumenti

Reč je o dokumentima koji pokazuju da je usko sarađivala sa Haškim tribunalom, gde su uglavnom osuđivani Srbi za zločine i protiv kojih je podnet najveći broj optužnica.

Iz prepiski koje je vodila sa bivšim glavnim tužiocem Međunarodnog krivičnog suda Luisom Morenom Okampom, a koje su razotkrivene tek nedavno tačno se vidi kako joj ovaj Argentinac zahvaljuje što je snimila antisrpski film o ratu devedesetih “U zemlji krvi i meda”, a u kojem tvrdi da su Srbi silovali na desetine hiljada žena i dečaka u BiH.

ŠOK! Anđelina Džoli i Gvinet Paltrou u mladosti SEKSUALNO ZLOSTAVLJANE!

Okampo, istina, nije bio deo suda koji je presuđivao Srbima, ali je kao tužilac u Hagu (u Tribunalu koji se bavio zločinima u afričkim zemljama) bio član tužilačkog lobija koji je “pokrivao” predmete u oba suda. Zahvaljujući anagažmanu Žolijeve i njene veze sa Okampom, Srbi su predstavljeni kao monstrumi, a na desetine njih osuđeno je i kažnjeno na višedecenijske robije.

Žolijevoj na dušu idu misteriozne smrti Srba u Hagu, ali i sudbine između ostalih i Radovana Karadžića i Ratka Mladića, koji su još uvek u Hagu.

Upravo zobg nesvakidašnje lepote koja ju je postavila na pijedestal u Holivudu, Anđelina Žoli služila je kao mamac za “prljave radnje” bivšeg haškog tužioca.

HRABRI GRK PONOSAN ŠTO JE ODBIO DA BOMBARDUJE SRBE: Srpski narod zaslužuje orden, a ne ja, oni su vodili borbu protiv svih!

Za bivšu suprugu Breda Pita spekulisalo se i da radi za Pentagon i CIA. Zadatak joj je bio da namami najveće zlikovce, prema oceni Amerkinaca, da se sastaje sa njima, izvlači informacije i pomogne da ih sud što pre privede.

Tom Fila: Antisrpski nastrojena

Advokat Toma Fila kaže da jeona bila izrazito antisrpski nastrojena, do te mere da nije prikazala nijednu srpsku žrtvu u filmu.

- Džolijeva srpske žrtve diskriminiše i izjednačava sa zločincima. Logično je da su ona i Okampo bili u kontaktu i razmenjivali informacije o ovom i sličnim slučajevima jer iza tog suda stoje Amerikanci, kojima je cilja da se srpski narod zapljune što je više moguće - zaključuje Fila.

SRBIMA SMEŠTA GENOCID I VODI PROSTITUCIJU I PEDOFILIJU U HOLIVUDU: Slavni glumac Robert Dauni Džunior otkrio čime se bavi bogata Bosanka!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pajkic

pre 6 godina

Ljudi . Sklonite mi tu bagru sa ociju . Nemogu da je vidim .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija