• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.11.2017

11:39

POTRES VELIKIH RAZMERA! "The Books of Knjige: Slučajevi pravde" stiže u BG bioskope!

Kultura

POTRES VELIKIH RAZMERA! "The Books of Knjige: Slučajevi pravde" stiže u BG bioskope!

Podeli vest

Humoristički sastav The Books Of Knjige spremio je žestoku komediju, u kojoj nema kompromisa i praštanja

Dugometražni film crnogorskih "pajtonovaca" - "The Books of Knjige - Slučajevi pravde" premijerno će biti prikazan u Beogradu 8. novembra u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Centar (20.30h). Na redovnom repertoaru bioskopa naći će se od 9. novembra, kad će biti organizovana i svečana projekcija u Novom Sadu u bioskopu Arena Cineplex (20.30h).

Ako imate slab stomak, onda se dobro pripremite za ovaj film. Buksovci su na veliko platno preneli živopisne likove, poput nesposobnih i korumpiranih policajaca, popa narkomana, religioznih mafijaša i nevernih žena. Dugo publika u Srbiji nije bila u prilici da gleda komediju koja pulsira od crnog humora i koja će sigurno dobro da protrese publiku u bioskopskim salama.

O "potresu velikih razmera" govori i Zoran Marković Zonjo, režiser filma i  jedan od aktera ove urnebesne komedije:

- Ovo je sigurno najbolji proizvod The Books of Knjige ikada, i sa glumačkom podrškom Kolje Pejakovića, Nebojše Glogovca, Zorana Kesića i Zenita Đjozića iz originalne postave sarajevskih Nadrealista, film "The Books Of Knjige: Slučajevi pravde" je nuklearna bomba koju bi i Kim Džong poželeo da vidi.

Pored Buksovaca - Veselina Gajovića, Gorana Vujovića, Aleksandara Radunovića i Zorana Markovića, koji tumače glavne uloge, u filmu se pojavljuju i glumačke zvezde sličnog senzibiliteta: Nikola Kolja Pejaković glumi glavnog negativca, Izudin Bajrović tumači načelnika policije, a tu su i Nebojša Glogovac, Zoran Kesić, Stefan Bundalo, Zenit Đozić. Glavnu žensku ulogu igra Tihana Ćulafić.

Scenario potpisuje Aleksandar Radunović Popaj, a direktor fotografije je Dalibor Tonković.

Za muziku u filmu "The Books Of Knjige: Slučajevi pravde" bio je zadužen Nemanja Nedeljković, član benda Stereo Banana iz Niša, dok dva songa pripadaju duetu sarajevskih bendova Letu Štuke i Dubioza kolektiv, i mostarkom bendu Zoster.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija