• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Edition.cnn.com/Informer.rs

03.12.2017

16:10

SLAVNI OSKAROVAC NAPUŠTA GLUMU: Nagon da prekinem je postao suviše  jak!

Kultura

SLAVNI OSKAROVAC NAPUŠTA GLUMU: Nagon da prekinem je postao suviše jak!

Podeli vest

Odluku o završetku svoje karijere oskarovac Danijel Dej Luis doneo je tokom snimanja filma "Phantom Thread" (Fantomska nit) Pola Tomasa Andersona, u kome tumači ulogu modnog kreatora Rejnoldsa Vudstoka

On toliko ušao u lik da je za potrebe snimanja filma naučio da šije, mesecima vežbajući sa glavnim kostimografom Njujorškog gradskog baleta. Čak je sašio jednu Balensijaginu haljinu, za koju mu je model bila suprugu Rebeku Miler, piše Si-En-En.

- Pre početka snimanja, nisam znao da ću da ostavim glumu. Pol i ja smo se dosta smejali pre nego što smo snimili film, onda smo prestali kada nas je obojicu preplavio osećaj tuge - objasnio je Dej Luis, dodajući da on i Anderson "nisu ni shvatili šta su stvorili". Danijel Dej Luis kaže da ni ne želi ni da pogleda film zbog koga je rešio da završi karijeru.   

- To što ne želim da odgledam film u vezi je sa odlukom da prestanem da glumim - rekao je on, navodeći da to, ipak, nije razlog zbog koga ga je obuzela tuga, za šta kaže da "ne zna kako se to dogodilo".

POGLEDAJTE VIDEO:

Odluku o prekidu karijare objavio je javno kako bi "podvukao crtu".

- Nisam želeo da se 'zaglavim' u još jednom projektu. Ceo život slušam priče kako bi trebalo da prestanem sa glumom. Ne znam zašto je ovoga puta drugačije, ali se nagon da prekinem postao jak toliko da nisam mogao da ga se otarasim. To je nešto što sam morao da uradim - istakao je Danijel Dej Luis.

Film "Phantom Thread" biće premijerno prikazan krajem decembra.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija