• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

22.12.2017

21:27

GLUMAC NE MOŽE DA PREBOLI KOLEGINICU! Vuk Kostić pati za Jelisavetom: Kod Cece na slavi naručivao "Prokleta je Amerika"

Kultura

GLUMAC NE MOŽE DA PREBOLI KOLEGINICU! Vuk Kostić pati za Jelisavetom: Kod Cece na slavi naručivao "Prokleta je Amerika"

Podeli vest

Vuk Kostić je nekoliko puta tražio da mu Saša Matić otpeva čuveni hit Bobana Zdravkovića jer ga podseća na bivšu devojku Jelisavetu Orašanin, koja se preselila u Los Anđeles

Vuk Kostić još ne može da preboli bivšu devojku Jelisavetu Orašanin! Glumac je na slavi Cece Ražnatović nekoliko puta naručivao pesmu "Prokleta je Amerika" jer ga podseća na bivšu devojku koja se sa svojim mužem, košarkašem Milošem Teodosićem, preselila u Los Anđeles.

Malo popio

Posle nekoliko čašica alkohola, Kostić je pao u sevdah, pa je "maltretirao" Sašu Matića da mu po nekoliko puta izvede hit Bobana Zdravkovića.

- Ponela ga je atmosfera i neka čašica više, pa se opustio. On je ranijih godina sa Jelisavetom dolazio kod Cece na slavu, pa ga je i ovaj ambijent podsetio na bivšu. Matić je sam prvi put zapevao "Prokleta je Amerika", a onda je Vuk tražio da to uradi još nekoliko puta - kaže jedan od Cecinih gostiju.

On prenosi da je Kostić bio veoma upadljiv dok je pred svima patio za Jelisavetom. Toliko da su pojedinci čak zbijali šale na njegov račun.

Za brata

Kostić se raspištoljio kao da je u kafani. Prilazio je Matiću i govorio mu:

 "Molim te, za brata još jednom"

- On se raspištoljio kao da je u kafani. Prilazio je Matiću i govorio mu: "Molim te, za brata još jednom." Sale mu je ispunio želju, a kad god je zapevao deo refrena "Prokleta je Amerika i zlato što s'ja", Vuk je dizao čašu da nazdravi - opisuje naš sagovornik.

Jako mu je teško

Cecini gosti su odmah shvatili da je glumac ovu pesmu posvetio Jelisaveti, sa kojom se zabavljao pet godina.

- Vidi se na njemu da mu je teško što više nisu zajedno. Bili su dugo u vezi, on je mislio da će se na kraju i venčati, ali je ispalo sasvim drugačije. Vuk je pokušao da je zaboravi, ali mu to nije pošlo za rukom. A svi koji su bili kod Cece mogli su da vide da je i dalje voli - završava priču naš izvor.

Jelisaveta i Vuk su raskinuli pre dve godine, a ona je ubrzo uplovila u vezu sa Teodosićem, dok se za Vuka pisalo samo da je imao nekoliko kraćih veza. Oni su i posle rastanka nastavili da rade zajedno na seriji "Ubice mog oca", a spekulisalo se da je glumici muž zabranio da sa Kostićem snima seksi scene.

Pozvali smo Kostića, koji u samom startu nije bio raspoložen za razgovor.

- Ako ne želim da odgovorim, prekinuće se veza - rekao nam je Vuk, a kada je saslušao pitanje, zaista je spustio slušalicu.

Dok Vuk pati, Jelisaveta uživa u LA

Instagram


Jelisaveta, za razliku od Vuka, koji ne može da je preboli, odavno je krenula dalje. Glumica živi svoj život iz snova pored proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića, a trenutna adresa im je Los Anđeles. Ona je nedavno u njihovom domu ugostila sestru Milicu i njenu bebu, a koliko im je divno, govore fotografije koje glumca stalno kači na Instagram.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija