• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informe.rs

31.01.2018

15:28

(VIDEO) NOVI TRILER SA LIJAMOM NISONOM! Film "Putnik" od sutra u bioskopima

Kultura

(VIDEO) NOVI TRILER SA LIJAMOM NISONOM! Film "Putnik" od sutra u bioskopima

Podeli vest

Film "Putnik" je napeti i uzbudljivi triler koji govori o čoveku koji je primoran da se bavi kriminalnim radnjama, jednog naizgled običnog dana, po povratku kući sa posla

Glumačka legenda Lijam Nison vraća se na veliko platno u filmskoj priči o čoveku koji grozničavo pokušava da spreči veliku katastrofu koja može da se desi u jednom međugradskom vozu. 

Film "Putnik" bioskopskoj publici postavlja pitanje šta bi svaki pojedinac uradio ako bi mu potpuni stranac predložio da uradi nešto naizgled nebitno, za ogromnu finansijsku nadoknadu. 

Reditelj je istakao da je ovo film o filozofskom pogledu na izbor u kome naš glavni junak, čovek od šezdesetak godina koji upravo dobija otkaz, bez ušteđevine i u kreditima, mora da se suoči sa opcijama koje mu se nude. Da li će misliti samo na sebe ili će uzeti u obzir moralne posledice, to je pitanje koje će postaviti svako ko bude gledao film.

Nakon globalnog uspeha filmova “Bezimeni” (Unknown), “Non - Stop” (Non - Stop) i “Jurnjava cele noći” (Run all night), filmska zvezda Lijam Nison i reditelj Haume Kolet – Sera sarađuju po četvrti put na eksplozivnom trileru “Putnik” (The Commuter), priči o mahnitom pokušaju jednog čoveka da spreči katastrofu u vozu prepunom putnika.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija