• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tportal.hr/Informer.rs

13.06.2018

10:08

(VIDEO) MET DEJMON IZBAČEN IZ FILMA? A sve to zbog kontroverznih komentara o seksualnom zlostavljanju u Holivudu

Kultura

(VIDEO) MET DEJMON IZBAČEN IZ FILMA? A sve to zbog kontroverznih komentara o seksualnom zlostavljanju u Holivudu

Podeli vest

Za potrebe snimanja filma "Ocean's 8" (nastavak trilogije "Igraj svoju igru" Stivena Sodeberga) epizodne uloge dobili su i mnogobrojni glumci iz nastavaka "Igraj svoju igru" i "Igraj svoju igru 2". Međutim, nisu sve njihove snimljene scene dobile priliku da se na kraju nađu i u filmu

Tako je, uz Breda Pita i Džordža Klunija, jedan od najpoznatijih likova prethodnih nastavaka, Met Dejmon ostao bez "svojih" filmskih scena. 

Reditelj filma Geri Ros je objasnio zašto se to dogodilo: 

 - Odabir epizodnih uloga je eklektičan proces, ali je važno tačno videti koja se najbolje uklapa u priču. Ovaj film, za razliku od mnogih koje sam snimio, podrazumevao je obiman proces. Igrali smo se, istraživali, a sve u korist najboljeg mogućeg finalnog scenarija -  rekao je Ros. 


Inače, obožavaoci filma su potpisali peticiju kojom zahtevaju da se Dejmon izbaci iz filma, nakon što je izneo kontroverzne komentare u vezi sa holivudskim skandalom o seksualnom zlostavljanju prošle godine. 

U trenutku kada je 8. juna počelo prikazivanje filma, peticija je imala više od 28.000 potpisa. 

 - Ostanak Dejmona u filmu trivijalizovao bi ozbiljnost optužbi protiv seksualnih zlostavljača kakav je i Harvi Vajnstin. To pokazuje veliko nepoštovanje prema svim hrabrim ženama koje su istupile i javno progovorile o svemu -  navodi se u peticiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija