• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.08.2018

15:00

(VIDEO) VINI PU I DRUŽINA U BIOSKOPIMA! Pogledajte novu Diznijevu avanturu "Kristofere Robine, gde si"

Kultura

(VIDEO) VINI PU I DRUŽINA U BIOSKOPIMA! Pogledajte novu Diznijevu avanturu "Kristofere Robine, gde si"

Podeli vest

U Diznijevoj avanturi „Kristofere Robine, gde si?”, koja će svima prirasti za srce, dečkić koji je išao na brojne avanture sa svojom družinom ljupkih plišanih životinja, odrastao je i potpuno se promenio. Sada je na njegovim prijateljima iz detinjstva da se pojave u našem svetu i pomognu Kristoferu Robinu da pronađe u sebi onog ljupkog i razigranog dečaka koji se izgubio

Sada kada je odrastao, Kristofer Robin je preopterećen poslom, nedovoljno plaćen i nema sigurnu budućnost. Sada ima svoju porodicu, ali posao je postao njegov život, ostavljajući malo vremena za njegovu ženu i ćerku.

 Kristofer je zaboravio na idilično detinjstvo koje je proveo sa jednostavnim plišanim medom i njegovim drugarima. Ali kada se on i Vini Pu ponovo sretnu njihovo drugarstvo će se ponovo rasplamsati i podsetiće Kristofera na najbolji period života, beskrajne magične dane odrastanja koje je provodio isključivo u igri. 

Prateći sled nesretnih okolnosti koje su vezane za aktovku Kristofera Robina, Vini Pu i ostatak družine koju čine Praslin, Ijar i Tigar, iskoračiće iz šume u London kako bi pomogli Kristoferu...jer će najbolji prijatelji uvek biti tu za tebe. U ulozi Kristofera Robina gledaćemo proslavljenog glumca, dobitnika prestižne nagrade "Zlatni globus", Juana Makgregora.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija