• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: klix.ba

20.12.2018

10:50

(FOTO) DUH IZ ČAROBNE LAMPE! Vil Smit u filmskoj adaptaciji "Aladdina"

Kultura

(FOTO) DUH IZ ČAROBNE LAMPE! Vil Smit u filmskoj adaptaciji "Aladdina"

Podeli vest

Vil Smit se pojavio na naslovnici časopisa "Entertainment Weekly" obrijane glave rame uz rame sa još dvoje glumaca iz filma koji tek treba da se nađe u bioskopima. Radi se o filmskoj adaptaciji "Aladina" u kojem Smit igra duha iz lampe

Režiju filma potpisuje Gaj Riči, Mena Masud igra glavnu ulogu Aladina, a princezu Jasmin glumica Naomi Skot. Film će se pojaviti u bioskopima 24. maja 2019 godine. 

 - Bio sam prestravljen što ću glumiti duha nakon što je to uradio pokojni Robin Vilijams. Ali, našao sam svoj fazon za koji sam siguran da će se dopasti publici. Siguran sam da je ovo najbolje filmsko iskustvo koje sam imao u celoj svojoj karijeri. Hoću reći, radio sam sa dosta filmskih studija i bio sam zadovoljan, ali Dizni baš zna šta radi. Radio sam sa spektakularnim timom ljudi koji su se odlično udružili i napravili neverovatnu priču  -  rekao je Smit, dodajući da je film divan, te da jedva čeka da ga publika pogleda.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija