• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.02.2015

19:32

STEFAN BRAUN Žurka počinje već na točkovima

Kultura

STEFAN BRAUN Žurka počinje već na točkovima

Podeli vest

Klub sa najdužom tradicijom dobrog provoda, Mr.Stefan Braun, uveo je potpuno novo iskustvo za svoje posetioce, koje će učiniti klub još dostupnijim i atraktivnijim za sve koji vole dobar provod.

Potpuno nov, moderno opremljen i brendiran shuttle bus će omogućiti posetiocima da i na točkovima osete pozitivnu atmosferu i dobru muziku koja ih očekuje u klubu Mr.Stefan Braun. 

Shuttle bus će krstariti gradom i sa najprometnijih gradskih stajališta kupiti ljubitelje noćnog života i voditi ih na mesto gde je dobar provod zagarantovan. Prvi koji su se vozili su Vlada Stanojević i Amadeus Bend.

Klub Mr. Stefan Braun, svojom profesionalnom uslugom i vrhunskom muzikom svim svojim posetiocima obećava nezaboravan provod.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija