• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.02.2015

10:28

DVA KONCERTA "Mesec džeza" za vikend u Akademiji 28

Kultura

DVA KONCERTA "Mesec džeza" za vikend u Akademiji 28

Podeli vest

U okviru programa "Mesec džeza" predstojećeg vikenda u Akademiji 28 biće održana dva koncerta.

Beogradska publika imaće priliku da sutra uveče uživa u muzici slovenačkog pijaniste koji je veći deo svoje muzičke karijere proveo u SAD, Petera Miheliča i njegovom triju, okupljenom specijalno za ovu priliku.

Koncerti počinju u 22 sata, a ulaz je slobodan.


U pitanju je sastav u kome su pored Miheliča, dvojica domaćih džez izvođača i poznatih autora: član Big benda RTS-a Vladimir Krnetić (truba) i predavač džez odseka FMU i član brojnih džez sastava Luka Ignjatović (saksofon).

Veliki klupski koncert jaž fusion benda P.U.T. zakazan je za subotu 14. februar i to je prvi nastup "Putnika u tramvaju" u Klubu Akademije 28

Svoju muziku P.U.T. grade na temeljima različitih muzičkih uticaja, počev od Koltrejna, preko Zape sve do Pistoriusa... 

Na njihovom repertoaru naći će se pre svega, autorske kompozicije, ali i neobične obrade njima interesantnih autora. 

P.U.T. su: Siniša Hadži-Antić - bas, Ljubiša Milošević - bubnjevi, Lehel Nagi - tenor saksofon i Aleksandar Ðorđević - gitara.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija