• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.05.2015

13:00

PUT OKO SVETA sa horom Viva Vox (VIDEO)

Kultura

PUT OKO SVETA sa horom Viva Vox (VIDEO)

Podeli vest

Hor Viva Vox je u okviru priprema za predstojeći koncert 9. maja objavio spot za obradu pesme “By the Way” grupe Red Hot Chilly Peppers i to u ekskluzivnoj MTV premijeri

Scene sa turneja iz Njujorka i Pekinga, sa Velikog kineskog zida, sa aerodroma i iz autobusa, iz bekstejdža i sa nastupa, pričaju o dugom putu koji je ova mala grupa entuzijasta morala da prođe da bi stigla do Kombank Arene.

Za zvuk pesme "By the Way", kao i za zvuk albuma koji je Viva Vox nedavno izdao za Mascom Records, zaslužni su muzički producenti Mićun Jauković iz Attic studija i član hora Ivan Propadović, kao i aranžer Boris Balunović.

Public


Kako je saopšteno, za izgled spota pobrinuli su se Andreja Radosavljević i Igor Oršolić, mnogobrojni saradnici i sami članovi hora.

- Želeli smo da na poseban način obeležimo 10. godinu rada hora, a ima li boljeg načina od izdavanja prvog albuma i održavanja koncerta u Areni? -
 navela je Jasmina Lorin, dirigent hora Viva Vox.

Prema njenim rečim, hor je na ovaj način želeo da zahvali slušaocima koji ga prate još od koncerata u zemunskom Domu Vazduhoplovstva, kao i svim pevačima koji su prošli kroz hor i pomogli mu da postane ovo što danas jeste.

Lorin je izrazila nadu da će album prvenac i koncert Viva Voxa u Kombank Areni biti dokaz da u Srbiji može da opstane i drugačiji doživljaj muzike od onog koji preovladava.

Public


Uprkos dugoj karijeri i mnogobrojnim održanim koncertima, članovi hora veruju da će nastup u Areni biti sasvim drugačiji od svih prethodnih, jer se prvi put oni neće prilagođavati sceni, već scena njima.

- Tehničko osoblje je već u nedelju ušlo u Arenu. Sigirni smo da će uraditi odličan posao i da će sve biti spremno za generalne probe u četvrtak i petak, kao i naravno za koncert u subotu - kazala je Lorin.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija